Wednesday, 15 January 2014

SAYA NAK RM300 ANGPOW DARIPADA NILE.COM.MY


klik banner utk join

okay , ingat lagi tak entri yang lepas : Shopping murah di nile.com.my ? Dan kebetulan baru je tadi parcel dari nile.com.my sampai dekat rumah . Yeayy lepas ni boleh melaram pakai baju baru . hoho 

Dan kali ni pula nile.com.my telah mengadakan RM1000 ANGPOW GIVEAWAY untuk semua blogger . Pemenang bertuah akan memenangi RM300 ! Senang je , korang hanya perlu buat entri pasal giveaway ni dan emailkan link blog , nama penuh dan nombor telefon .  Seterusnya nama korang akan diupdate di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87

Kalau shiyda menang RM300 tu , shiyda nak belanja my family pergi makan-makan ! 


Tarikh tutup penyertaan : 21/01/2014




1 orang pot-pet !:

mOoN said...

good luck.. :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)