Wednesday, 9 January 2013

WW : KEK NIKON CAMERA & KEK LAPTOP




^_^

LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

28 orang pot-pet !:

Paly said...

gulp! haha

kalau org bg, msti terloncat2, tengok2 boleh potong, terus kecewa..hahaha

Shiyda Aqma said...

@Paly SETUJU ! hahaha :P

^^eKaTiKaH^^ said...

kalau dapat kek mcm nie, rasa sayang pulak nak makan.. kalau boleh nak simpan :P

shu said...

comelnya mereka!

kopi pasta said...

netbook kat bawah tu, kalu ada kat depan aku, terasa nak karate chop biar terbelah dua..huhu. lepas nyum2 makan..

Lyaa Suriany said...

comel sangggggat .

diana said...

laptop tu kalau buat warna putih lagi menarik..kan??warna hitam rasa macam tak lalu lak nak makan..heheh

Mrs Velentine said...

wah comel ni

hafiz hafizol said...

So boleh makan la nie yer ? haha

zila manaf said...

bpe agaknye charge kek ni ekkkk msti mhl tak?

boni kacak said...

wah..kreatif gila..hahahaha

Nurul Aini said...

sodap dan comel..kalau dapat tak nak makan..nak simpan dalam almari kaca, buat perhiasan..hehe.

Syaifuddin Alias said...

errr....ni apa bende laa kek pun jadi..haha

sa mic said...

macam mana lah tu nak makan , adeeh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

camera tu menggodakan..waaaaa

Misz Fazie said...

pehh kreatifnyee....

zulhilmi tempoyak said...

mohon hadiah satu taim bufday.. heheehe

Niena Reen said...

cute je kek tu! nak nak! tapi tak nak makan. sayang. haha.

Cik Yaya said...

pergh...mmg kek terbaikkk..
kek nikon tu mmg idaman la..red velvet tuuu...ngeee

penh minta tnye org buatkan..dia kate utk kek red velvet dgn fondant mcm tu hrge cecah rm90...huwaaaa..tgu la suatu ari nti order kek cmni... ;p

combi said...

sedap2..hehe

Carlos Santiago said...

perggghhh...bleh buat hadiah kt kameraman ni..sempena penat2 amik gmbr pengantin

The ShomeL TwinZ said...

salam kenal...

singgah utk BW..:)
x lalu rsenye nak mkn kek tu...sbb cntik sngat...

cik nana said...

dah macam tanah liat takut lak nak makan. ekeke

Syazwan Che Deraman said...

wohooo..red velvet nikon!

sabella mohamad said...

wah style gila . kalau bella , x sampai hati nak makan . tengokk je . hihi

birthday bella nanti , akak bagi kak laptop ti sebijik ye . 10 nov :D

Ayie Abas said...

salam shiyda :)

terer betul tukang buat kek tu.

syg laa pulak nk mkn kek yg cantik mcm tu...haha :P

hana hadi said...

sayang nak potong. yang kek laptop nampak real siap ada skrin lagi :)

laskar pelangi said...

kreatif je kan..dah comel camni,sayang kot nak makan =D

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)