Tuesday, 8 January 2013

FESYEN PEPLUM KURUNG DRESS 2013


Assalammualaikum ..

Dari tahun lepas hinggalah masuk tahun baru ni , fesyen peplum memang sedang digilai ramai dikalangan gadis-gadis , wanita dan tidak kurangnya kanak-kanak ! Daripada hanya " plain peplum " , kini fesyen peplum telah dikembangkan dengan bermacam-macam jenis fesyen seperti kurung peplum lace , lace colorblocking peplum , jacket peplum dan macam-macam lagi ! Mari kita lihat himpunan fesyen-fesyen peplum 2013 yang telah menambat hati wanita diluar sana termasuk aku :)



 

Maklumat lanjut : SYEERAH SHOP ONLINE

 

maklumat lanjut : AL SHAWL


KANAK-KANAK



Maklumat lanjut : THE JELLI KIDS


so , camner ? cantik-cantik kan . Yang ada lace tu sangatlah comel ! aku dah try order tapi asyik OUT OF STOCK je ! arghhhh ! frust .. T__T  Ada sapa-sapa jual peplum lagi tak ? nak beli .. :P

26 orang pot-pet !:

shu said...

smala kt..dok tgk je..xbeli2 lg..

fatin amalina husna said...

trend baru plak kan sekarang nih..

tgh gigih kumpul duit nak beli jgak..=D

Nurul Aini said...

ala..cantiknya..lagi2 yang bawah tu..yang kanak2 punya tu..comel sangat..ehh. hihi.

Leni Fitria said...

cantek-canteklah....
saye pon ade buat top peplum sebijik.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Mmg ramai suka erk fesyen ni. Leeza x pandai berfesyen.. :-/

sabella mohamad said...

semua cantik cantik kan kak ? eeee geram tengok !

diana said...

tengok macam menonjol sangt kat dada..:P

kopi pasta said...

err, seksi nya baju tu =.=' rupanya ramping mcm pinggang kerengga =.='

Syaifuddin Alias said...

cantikya..boleh bagi pada awak ni kalau saya beli...hadiah untuk awak..kekeke

Syarafi[skyforce331] said...

ahahha...peplum laki2 ada?? :P

amirini said...

Semoga berjaya memilikinya

boni kacak said...

sekarang ni memang dah jadi trend pula ye peplum ni..hehehe.cuma kalau boleh cari yang longgar2 sikit.. sebab nampak agak terjojol bila dipakai oleh gadis2.hehehe..

p/s : eh, awak tinggal kat rawang ke?? yang kat tesco rawang tu dah lama dah.. masa tu kita pun tak kenal lagi..kalau tak, saya dah ajak dah.hehe

sa mic said...

baju macam ziana zian , ahak ahak! xD ..

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, cantiknye... T____T

Cik Yaya said...

mmg tgh feysn peplum skrng..lawa kan..=) yaya pon nak pkai tp xtau sesuai ke x..xsmua org ssuai pkai..huu eh xtau untk kanak2 pon ade..wah bleh beli utk ank buah ni..hehe msti comel..^_^

beli kat lua lg murah dri dalam o9..senang sikit nak suai pdan dgn bdn.lau tgok o9 xtau cmne..^,^

cweet pinky said...

wah , cantek tapi kaen cmtuh tak minat lak , CP minat lagik kalaw kain tuh terus kembang dari atas ke bawah , tak perlu sempit2 , hehehe ~

kalaw ade reben lagik , ouch ! mesti laggik comel *nampak sangat lagik tertarik dengan baju budak tuh , hehehe ~

cweet pinky said...

@boni kacak hehehe , sangat berterus terang , hehehe ~

Mrs Velentine said...

cantiknya..nak g tengok2 jap

Syarif Ahmad said...

cantiknya.. jom datang ke sini http://store-bringbackislam.blogspot.com/

Hayati said...

peplum memang cantik...jom tengok sini kami punya peplum murah....dan skirt juga murah...

www.dehotshop.blogspot.com

cik nana said...

tak dapat2 lagi nak ada peplum dalam collection. huk

Heiladies Co. said...

SALAM..

JOM DAPATKAN PEPLUM YANG CANTIK PD HARGA PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN BLOG HEILADIES CO.LEBIH MURAH DRPD HARGA BIASA ONLINE TAU..SKIRTS AND HALFMOON SHAWL BERBUNGA LEBAT PUN ADA. JOM TAMBAH KOLEKSI. HAPPY SHOPPING DEARIES..

♥~~Rino@~~♥ said...

Hai..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ Boleh tgk koleksi Peplum Blouse 2 Layer pd harga yg berpatutan..TQ

kachipow said...

Jom tgk peplum bju kurung peplum kami..cantik sgt..murah2 shja..promosi bwh rm100 with free postage..huhu.. www.kachipow.blogspot.com cepat2..ini promosi pembukaan blog.maklumat lnjut just whatapp me..0149551743

sara said...

jom gengok facebook SARA... ada peplum kanak-kanak comel dan kurung moden berlace untuk ibu...cotton premium set pun ada..terima kasih :)

eisya yana said...

sekarang brbalik pde zaman dlu dah (saloma)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)