Thursday, 31 January 2013

(GAMBAR) MALAM BERINAI LIYANA JASMAY

* Colourful Canopy untuk malam berinai * 


* sesi make-up*

* cantik *

 * bahagian dalam canopy *


*sesi berinai*

 * antara tetamu dan rakan artis yang hadir - LISA SURIHANI *

 * ibu dan kakak liyana jasmay *

 * Mia Sara *

 * Nabila Huda *

* Datin Paduka Umie Aida dan adiknya *

Nampak meriah sangat malam berinai Liyana Jasmay ni dengan tema ala-ala Bollywood kan . Liyana Jasmay pun nampak anggun dan jelita pada malam tersebut . Berseri-seri muka ! :) Tahniah kepada Liyana Jasmay kerana tidak lama lagi akan memegang status sebagai seorang Isteri . Sama-sama kita doakan kebahagian mereka . Lagi gambar penuh di : LIYANA JASMAY FANPAGE



LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

23 orang pot-pet !:

diana said...

meriah nya,,

xila dot said...

hahah i can see one of cousin liyana...yg tgh keringkan inai.. she my fren! hahak

Lady said...

alo comelnye.....

inche hlovate said...

bukn main lagi si Mia Sara kan..comey je

Mrs Velentine said...

cantik

shu said...

semua sari cun!

shu said...

semua sari cun!

FarhanahAdzlan said...

suka tengok mia sara comel :)
meriah dengan combination kaler2nyer :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wow. tema hindustan :D cantik inai

nur azian said...

cantiknya dia kan..

jemput komen dan beri pandangan kat sini

www.muslimahcintaiilahi.blogspot.com

Miss Zahirah said...

mia sara look gorgeous!

Fara Dee said...

LJ jangan kahwin lagi pls! haha

sha (chirp chirp) said...

comelnya miaaa :)

Nurul Aini said...

saya tawar hati lah kak time ni..hehe..jadi saya tak tahu nak komen apa.

Nurul Aini said...

saya tawar hati lah kak time ni..hehe..jadi saya tak tahu nak komen apa.

cweet pinky said...

canteknya , bes la tema , nak cmnih gk la :P hehehe ~

sabella mohamad said...

meriahnyaaaa ! cantik gila . kreatif sangat buat khemah khas untuk majlis berinai tu . titibe rasa nak buat cani jugak bila nak kawen nanti . kehkeh

hana hadi said...

cantik bila berpakaian tradisional india

Leeza dayasari [santai leeza] said...

meriah...

mie said...

lebih meriah dari sambutan thaipussam ni..
eheheheee

xila dot said...

jemput dtg sana ade buat mkn2 ;p

http://www.dearxila.my/2013/02/korang-kenal-pengomen-setia-blog-korang.html

Amoooi said...

Tema hindustan gitu. Mia sara macam mak datin! hehe

sabella mohamad said...

cantik gila ! bella pun teringin nak buat tema macam ni nanti . ehhh . hahaha

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)