Wednesday, 30 January 2013

ALAHAI PASHMINA

   


* testing pakai pashmina :P *


Assalamualaikum ..

rindunya dekat blog ! ini semua gara-gara busy merancang untuk masa depan . hewheww ok la , tak nak cerita pasal tu . sekarang ni nak cerita pasal PASHMINA SHAWL ! macam gambar yang kat atas tu , tengah testing-testing untuk memakai pashmina seperti gadis-gadis glamour di luar sana . maaf , entri ini lebih kepada gegurl-gegurl ye . hehe 

daripada dulu sampailah sekarang aku memang tak pernah nak sarung kepala aku dengan pashmina ni . sebab aku lebih selesa pakai tudung syria ataupun bawal . kalau tengah rajin tu ada jugak la rembat pakai shawl tapi yang cotton punya sebab material dia sejuk . 

pashmina ni material dia tebal sikit , tapi pattern dia memang cantik . masalahnya aku ni cepat rimas kalau jenis tebal-tebal ni . mahu pengsan aku tengah panas .  tapi sekali sekala nak jugak berfesyen dengan pashmina ni , so aku pun gigih cari tutorial dekat youtube dan hasilnyaa ... tadaaa ! macam gambar kat atas tu . haha selekeh sikit , budak baru belajar =_=

 
* pashmina kami kaler sama , sepadan gituuuu * 

haa .. jangan tak tahu ! lelaki pun ada pashmina tau . tapi takda la sarung kat kepala , just lilit dekat lihir .. macam abang long kat atas ni . :P lepas ni nak pergi dating , si awek komplot dengan si pakwe pakai pashmina sama-sama ! macam aku dengan abang long ni . tak ke sweet tu ? haha kannnnnn ? ^_^




LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

15 orang pot-pet !:

hafiz hafizol said...

aku selalu tersalah sebut pasmini bila nak sebut pasmina.. kahkah

sha (chirp chirp) said...

ecece. merancang masa dpn? da ade bau nasi minyak ni :P

Shiyda Aqma said...

@hafiz hafizol boleh plak pasmini ? =_= tgk tu haa , eja pashmina pun salah . haha :P

Shiyda Aqma said...

@sha (chirp chirp) ishh ! pandai2 je buat gosip tauu .. haha :P

diana said...

akak tak pandai pakai..pernah cuba tapi nampak kelakar tak nampak comel pun..hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, comelnye dia pakai pasmina.. cantik. hehe.. kite jarang2 pakai pasmina nie.. lebih gemar pakai tudung bawal :)

Mrs Velentine said...

x reti nak pakai lah syida

shu said...

pashmina ni ada jgk yg nipis..cantik je Shiyda pkai :)

najihahfara said...

sesuai dengan muka :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sesuai. comel...
sesuai juga dgn yg mamat tu .. haaaa

Cik Yaya said...

eeeiii..comel plakk ni...aummm! hehe ;p

xila dot said...

oke ape kalo kite tentu kemek sini sana sambil mulut hembus angin ke atas... ;p

Nurul Aini said...

hehe..comel..saya tak suka pakai shawl sebab tak reti.hehe.

sabella mohamad said...

haha comel la kak ! bella mmg suka pakai pashmina . even rimas sikit , but redahhh aje . kehkeh . tp skrg ni dah kurang skit pakai .

cweet pinky said...

CP pernah pakai tapi serabai ! hehehehe

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)