Sunday, 3 February 2013

Coming Soon SHIDAIZY BOUTIQUE !





Baiklah .Bismillahirahmanirahim ... 

Syukur Alhamdulillah dengan rezeki Allah , SHIDAIZY ONLINE BOUTIQUE will be born soon ! :) Insya Allah , SHIDAIZY BOUTIQUE akan dibuka dalam masa terdekat ini , tarikhnya belum lagi dipastikan . Shiyda akan beritahu kelak bila dah comfirmkan tarikh yang sebenar . Tapi apa yang dapat shiyda nyatakan kat sini ialah DALAM MASA TERDEKAT ini . Be alert ok . hehe 

SHIDAIZY BOUTIQUE ialah butik yang menjual pelbagai jenis fesyen yang berkonsepkan MODEN KONTEMPORARI MUSLIMAH . Sesuai dengan penampilan muslimah-muslimah yang ingin bergaya seiring dengan fesyen masa kini tanpa mendedahkan aurat . 

Apa produk yang dijual di SHIDAIZY BOUTIQUE ?

Ok . Di sini kami ada menjual pelbagai jenis tudung , shawls , inner dan Insya Allah kami sedang merancang untuk menjual pelbagai jenis pakaian juga seperti dress , cardigan , blouse dan sebagainya . Yang pasti semua produk-produk yang kami keluarkan ialah " trend terkini " . Harga juga sangatlah berpatutan ! 


Setakat ini , kami hanyalah menjalankan perniagaan online ( atas talian ) sahaja . Semua urusan jual beli hanya boleh dibuat di :


Jom ramai-ramai LIKE untuk tidak ketinggalan mengetahui update terbaru mengenai produk yang kami jual . Haruslah sentiasa alert kerana items / produk yang kami update dan jual adalah limited/terhad . Siapa cepat , dia 
dapat ! ^^


Support Me ! :) 

Maaf , maaf ..jarang update blog sekarang ni . ish ! Ape nak jadi ni ?? :P



LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

22 orang pot-pet !:

Paly said...

murah rezeki :)

Shiyda Aqma said...

@Paly alhamdulillah :) jgn lupa LIKE tau :)

Ayie Abas said...

salam shiyda :)

dah maju setapak shiyda dlm hidup...bila bisnes pintu rezeki makin luar terbuka...:)

sesuai shiyda jadi model tudung tu...comel..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. hebatnyer......

sha (chirp chirp) said...

waaahh kelasss gituu. hehe. tahnoah! all the best! cantek banner dia! :)

Amoooi said...

Wahhh cantiknya model!

hana hadi said...

jarang la update blog pasni. b bisness :)

^^eKaTiKaH^^ said...

insyaAllah, kite support awak. good luck :D

shu said...

yeay! cpt buka..blh shopping kt Shiyda :)

cweet pinky said...

huhuhuh~ tk pNDi nK SHOPPING ON9 :D

sabella mohamad said...

online butik akak ke ni ? wah tahniah ! nanti boleh la bella shopping sana . hehe

Nurul Aini said...

Akak cantik..hehe..waa..tahniah dah buka perniagaan online..InsyaAllah, saya pasti support.

puteri kasih said...

good luck dear..semoga berjaya dengan perniagaan ni nanti :)

Cik Yaya said...

wahhh...suda buka butik o9 kaa...
ade yg mura2 x??hehe...

makin cumilll la dierr.. ^_^

hafiz hafizol said...

All the best ..!!!!!!

gua support lu nie.. gimme five.. ehhehe

Mrs Velentine said...

alhamdulillah..semoga maju jaya

miz ruha said...

alhamdulillah... moga terus murah rezeki...
dah like... ^_^

Rahmad Mat said...

semoga murah rezki n success selalu..

boni kacak said...

okeh awak.. saya LIKE dah tau.. hehehe. saya akan sentiasa support awak :)

xila dot said...

hamboi3...mulusnye kulit dia...all the best!

Syaifuddin Alias said...

lawa laa awak ni ..sy nak ngorat awak laa..hihi

Misz Fazie said...

ni yang nak beli tudung dkat sis nih.. hehee :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)