Thursday, 24 January 2013

BUFFERED EARNING SULUNG 2013





Assalamualaikum ..


Alhamdulillah , buffered earning a.k.a CPUV telah melekat lagi dekat blog ni untuk yang pertama kalinya pada tahun 2013 ni . rezeki tahun baru kan . Yang buffered earning dulu tu iaitu DIGI TRIPLE D dan SUNWAY EDUCATION APPLICATION dah pun credited . Hanya DIGI IPHONE 5 ni je yang still on going . So , kalau nampak iklan IPHONE tu boleh la tolong klik-klik kan . hehe 

Terima kasih nuffnang sebab selalu bagi buffered earning dekat blog ni . suka ! suka ! ^^



LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

23 orang pot-pet !:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Cik Yaya said...

chaiyokk2..! hehe

boni kacak said...

Alhamdulillah... semoga selepas ni pintu rezeki awak akan dibukakan seluas-luasnya oleh Allah S.W.T. amin....

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tahniah awak.. hehe.. :D

diana said...

tahniah...

Nurul Aini said...

Tahniah kak..saya tak dapat2 lagi..hehe..

Fendy said...

lama x bertandang sini...adess..busy sikit la..tahniah earning tu...

combi said...

wahhhh..best2 :D

cweet pinky said...

hehehehew , tahniah keyh , CP nih nak dapat cm tuh berkurun la memandgkan pemalas num 1

mie said...

bagus...
makin murah rezeki tu..
ehehehehe

miz ruha said...

alhamdulillah.. murah rezeki.. ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah, rezeki tidak menyelebelahi leeza.

zila manaf said...

wahh banje kite eskem pop! hehe

faiq said...

hehe..tahniah2

Prince of Noob said...

wah bestnya dapat earning nuffnang... tahniah

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

hafiz hafizol said...

jeles tgk blogger tulis entri pasal dpt cpuv nie.. aku x pernah nak dapat.. sedih betul :'(

FarhanahAdzlan said...

untunglahh dah boleh share2 dah ni..sharing is caring hahaha

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

tahniah dear~! ;) rezeki. hehe

sabella mohamad said...

wah bestnyeee . belanja boleh ? hihik

hana hadi said...

jeles2.hehe tahniah :)

Mrs Velentine said...

tahniah...

sa mic said...

amboih taniah ye, hehe

Rahmad Mat said...

BE je yg bagi earning banyak..Tahniah...awal tahun ni dpt BE..hehe

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)