Tuesday, 15 January 2013

BERHABUK LALU JATUH TERSUNGKUR





Assalamualaikum ..

Lamanya tak update blog kesayangan ni , berhabuk-habuk ! nasib baik korang selalu singgah dekat blog ni . hehe terima kasih :) banyak jugak komen-komen dan sesi terjah-menerjah yang aku tak balas lagi , sorry yer kawan-kawan , lepas ni , aku akan balas semua sekali ! tungguuuuuu . :P

walaupun dah beberapa hari tak update blog , tapi alhamdulillah unique visitor blog masih lagi berjalan aktif walaupun tak lah setinggi mana pun trafik , adat la tu bila tak update blog . ni la makan dia . kehkeh


trafik jatuh tersungkur ..


ok , so sekarang masa untuk sesi balas membalas dan ziarah menziarahi . bye :)


25 orang pot-pet !:

Nurul Aini said...

hehe..akak, saya ni jatuh tak boleh bangun dah..hehe..jatuh pengsan terus, lagi teruk..sobs sobs..banyak juga uv akak walaupun tak update. Kalau saya..........

diana said...

ok la traffik macam tu walaupun tak update...kalau akak uv tak penting sangt.yang penting page view nak lebih dari seribu..hahha

Leni Fitria said...

ni lah singgah nak up kan traffic tu...
:)

hafiz hafizol said...

trfiik dari blog sy ade x masuk sini?? hahaha =p...


Leeza dayasari [santai leeza] said...

Aduhai... Chaiyok2 nak naikkan balik tu.

Syaifuddin Alias said...

alaa..jgn lah risau ..boleh usaha lagi kan

shu said...

singgah jenguk2 Shiyda :)

Ayie Abas said...

salam shiyda :)

ayie perasan jugak shiyda lama x update entry...shiyda ke mana jer? :D

P U C A T said...

hiks..ingatkan kaki terpelot jatuh tersungkur.hehe

miz ruha said...

even tak berupdate, ade aje orang view blog shiyda.. ^_^

boni kacak said...

traffic awak dasyat juga ye.. hehehe.. welcome back.. :)

FarhanahAdzlan said...

tingkatkan usaha sis naikkan unique visitor hehe :) biasalah kalau dah tak update and tak bw hahaha^^

zila manaf said...

dtg bawak traffik pon pon ;p

^^eKaTiKaH^^ said...

ok lagi tu.. dari kite... heee.. :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terus berusaha.

sabella mohamad said...

alaa manade tersungkur nye akak . banyak lagi tuu . kalau bella sekali tersungkur memang koma terus .

sa mic said...

tak update pun masih ada orang singgah ,hamboih, haha xD tuan blog lawa getuew, kiki

puteri kasih said...

dah kira ok juga trafik tu walaupun tak berupadate :)

Fendy said...

dont worry...keep working

combi said...

better dar bersara terus..hihi.. keep it up ! :D

cweet pinky said...

hahahaha ! CP malas je nak citer trafik CP tuh , hahaha , lagik lerr :P but its okei jer , bz jugak CP bebaru nih , haish !

Mrs Velentine said...

oklah tinggi dr akak..

hana hadi said...

nasib belum meninggal.hehe

p/s: puas hana cari link blog aqma.hehe bru buat google plus ye..

Shiyda Aqma said...

a'ah baru buat la hana . hihihi

Misz Fazie said...

haha samalah kita jatuh terseungkur bila tak update

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)