Sunday, 20 January 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com





Assalamualaikum ..


Cantiknya banner kat atas ni kan . Kalau nak tau banner ini adalah banner 1st Giveaway By PuteriKasih.com . rasa-rasanya mesti ramai yang kenal dengan blog puteri kasih ni kan ? :) terima kasih kepada AYIE dan FAZIERRA yang telah sudi menge'tag' saya yer . hehe 


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

tag : Sabella 


siapa-siapa nak join , klik banner ye , hadiah menarik menanti anda ^^


14 orang pot-pet !:

hafiz hafizol said...

gudluck kak xoxo

Shiyda Aqma said...

@hafiz hafizol thanks yer xoxo

sabella mohamad said...

thanks tag bella ye kak ! btw , all the best untuk kak shiyda ! :D

Syaifuddin Alias said...

hmm..nak join jugak laa :)

^^eKaTiKaH^^ said...

good luck :D

Nurul Aini said...

Good Luck ye akak saya yang cantik. hehe..^____^

puteri kasih said...

thanks shiyda :)

good luck yer ^_^

Ayie Abas said...

salam shiyda :)

waahhh...terima kasih shiyda sudi penuhi tag ayie...:)

ayie harap sgt klu shiyda dapat hadiah yg disediakan tu..

kak nora said...

good luck bunda ucapkan..

sha (chirp chirp) said...

goodluck! :)

cweet pinky said...

join ? CP pown join jgk :D hehehe ~

miz ruha said...

gud luck shiyda.. ^_^
sis pun join juga... :)

Misz Fazie said...

good luck sis. hehe ade jugak name kite :D

Azwar Syuhada said...

Good luck syida !! azwa datang dari GA yang sama.. :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)