Thursday, 6 December 2012

LELAKI ITU ... BLOGGER ITU ..



Assalamualaikum ..

tengok tajuk ? ala-alaa lagu Anuar Zain gituu . :P  ingat lagi tak entri pasal Happy Birthday A.W.A.K ? tak baca lagi ? ok fine ! haha entri ini adalah kesinambungan daripada entri tu . urm entri perkenalan mungkin . bila aku mention kat dalam entri tu kawan aku yg paling best di alam semesta tu adalah seorang blogger , semua tertanya-tanya ' eh , blogger yang mana eh ? ' 'taknak bagitau ke ?' terus blushing-blushing pipi korang tanya camtu :)

sebenarnya dia ni bukanlah tergolong dalam blogger yang hari-hari update , hari-hari blogwalking bagai , takk .. dia ni update setahun lima kali je kot . haha tapi tak tau lah kot korang kenal ke time dia tengah aktif ber'blog' dulu  , dia pernah buat segmen " KLIK IKLAN CHURP-CHURP SAMPAI CASH-OUT " . Siapa pernah join ?? Meriah jugak sambutannya .. 

aku malas merepek lagi , jap lagi sampai dua page entri ni kang . last-last terus aku delete . hehe kalau rasa rajin , skroll ke bawah .

-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
yabedabeduuu ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

yg berbaju hitam tu lah blogger itu .. lelaki itu .. kbai ! haha ^^



22 orang pot-pet !:

Anonymous said...

yg tudung biru itu makwe yg lelaki itu kan kan kan ??? Hahaha =p

Shiyda Aqma said...

@Anonymous hamboi pedasnya komen ! haha

Fendy said...

sape anon tu? wow...sweet2...

hnahdy said...

oowwh.. pernah dengar pasal tu..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wowww.... hot pic.. hehehe.. kalau ada hbgn.. moga kekal... hehehe
ceria selalu...

Niena Reen said...

mereke itu... sangat sweet! :D

Mat Jo said...

wuyooo, orait la tu, sama padan, semoga bahagia dari mat jo, he

Misz Fazie said...

comelnyee. sweet couple nih. hehe :D

Shiyda Aqma said...

@Fendy anon tu hafizol la fendy . hahaha anon mmg sweet ..

Shiyda Aqma said...

@hnahdy penah join eh . hehe

kura said...

amboi. amboi oo.

boni kacak said...

huh.. jelesnya.. kenapalah bukan saya lelaki itu.hahahaha :P

muka macam pasha ungu la

sa mic said...

hui hui ! Comel :B .Tepi tu siapa pula? Kihkih

ELeEa said...

Selamat berbahagia =)

Mrs Velentine said...

siapa ni..Bf ke

Syaifuddin Alias said...

okay ..sy jeles now..knpe bukan sy ? hahahhahaha

luqman zakaria said...

hehe...bf ke? bhgia2 selalu..huhu

Shiyda Aqma said...

@kura apa amboi-amboi ? haha :P

Cik Yaya said...

ewahhhh sepadan plak..ehem2..! ^_^

sha (chirp chirp) said...

akhirnyaaa! kikiki.

Shiyda Aqma said...

@Cik Yaya haha , ehemmm ! :P

Shiyda Aqma said...

@sha (chirp chirp) ni dah kenapa sha ni ? haha

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)