Thursday, 29 November 2012

HAPPY BIRTHDAY A.W.A.K


Assalamualaikum ..

nak nyanyi dulu boleh ? ehemm , Happy birthday to youu , happy birthday to youu , happy birthday to birthday boy .. happy birthday to youu . yeayy ! tiup lilin lelaju ! ^^

Hari ni tanggal 29/11/2012 adalah hari jadi my best ever friend yang paling terbaik di alam semesta . hamboi . haha eh tak , ini bukan entri bodek-bodek . bagi aku , dialah kawan,musuh,abang,kakak,adik dan macam-macam la ! kitorang dah kenal hampir 3 tahun tapi rasa macam dah 30 tahun kenal sebab keserasian dan chemistry antara kami sangat kuat . sebab apa ? banyak persamaan antara kami dan yang paling penting dia full sense of humor , sesuai dengan perangai aku yang suka gelak,gelak dan gelak walaupun benda yang dia buat lawak tu takde la kelakar mana pun ! . heh :P

Antara kawan-kawan yg aku kenal , dia ni la yang paling ambik berat dan sanggup berkorban semata-mata untuk sahabat yg disayanginya ini . sangat terharu . kira macam layanan 'high class' la ! mau tak best ? haha

so , kepada awak .. terima kasih untuk persahabatan ini , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . saya akan selalu support awak dari belakang macam pom pom chubby girllll . And last but not least , can't wait to meet you bulan depan ! kitorang plan nak sambut birthday sama-sama mengenangkan kami sudah 5 bulan tidak berjumpa ! :')

macam best nk taip banyak lagi tapi takut nanti korang juling . hahaha ok bye !


p/s : birthday boy ni blogger jugak tau tapi tak se'tegar' kita semua . ^^



28 orang pot-pet !:

PORUMAN said...

happy birthday kt kwn awk ye...

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN Hehe , thanks awak :)

kura said...

asal ramai org birthday hari iniiii. nk birthday jugak la. haha


btw happy birthday to beliau!

Shiyda Aqma said...

@kura yeke ramai ? haha :D

caliph shuriken said...

ramai jgak celeb besday bulan ni ^^

cweet pinky said...

yeke ?? nape tak letak link blog sekali , wah3 , hepi bfdy to him jgk :D

shedameor said...

Elehhh, ni kompem bukan kawan biasa2 ni. ni boipren lettew. kan kan kak. peeewit. huhu

Mrs Velentine said...

happy birthday juga..done nestum

Fendy said...

kirik salam pada beliau...hehe...happy bufday

boni kacak said...

huh!! mama curang dengan papa!! hahahahaa.. :P

Shiyda Aqma said...

@caliph shuriken happy birthday jugak kt bro ! hee

Shiyda Aqma said...

@cweet pinky bahaya kalau letak link . haha :P

Shiyda Aqma said...

@shedameor haha , ( hanya mampu tergelak )

Shiyda Aqma said...

@Mrs Velentine thanks kak :)

Shiyda Aqma said...

@Fendy hehe , insyaallah :)

Shiyda Aqma said...

@boni kacak hahaha ! hamboi komen .. haha :P

ice said...

kawan ke yong? kikiki :P

puteri kasih said...

happy birthday to him :)

Syaifuddin Alias said...

HB pada kawan awak..hehe

Shasha Yacob said...

Happy birthday untuk si dia. hihi

Cik P.A. said...

happy belated bufdayyyy....hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nak ucap Happy birthday juga lah.

aiNa yaZiD said...

alololo.. sweet nya~! heheh.. bdw, happy besday utk kwn kamu dear. =)

Mat Jo said...

macam biasa la tuan rumah, beli 2 hadiah, pahtu cakap, yang satu tu, hadiah dari mat jo, ahaks

Pykaa Pdott said...

happy bsday jgk . smoga prsahabatan akan trus trjling antar sis dengan kwn sis tuh :)

ELeEa said...

Berkawan biar 1000 happy birthday belated birthday to him =)
blogwalking...
i follow terus =)

Misz Fazie said...

kekalkan persahabatan tu ye. kirim salam dekat dia. hehew =3

miz ruha said...

happy belated birthday untuk kawan shiyda...
--> tak setegar kita semua??
kak pun tak tegar juga... biasa2 aje...

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)