Sunday, 9 December 2012

KAD KAHWIN ORANG ZAMAN MODEN

Assalamualaikum ..

Kepak kepak , kebum kebum , kepak kepak , kebum kebum ( bunyi kompang ) . Memandangkan bulan 12 musim orang berlumba-lumba nak kahwin , tambahan lagi sebelah rumah aku sekarang ni pun tengah riuh jiran aku kahwin , dengan karaoke bagai , makanya aku pun terlentang atas katil meng'google' kad-kad kahwin . takk saja je google , takda niat apa-apa pun . :)

 KAD KAHWIN FACEBOOK

KAD KAHWIN IPHONE

KAD KAHWIN GOOGLE

KAD KAHWIN PASSPORT

KAD KAHWIN YOUTUBE

KAD KAHWIN BOARDING PASS


KAD KAHWIN AL-QURAN


KAD KAHWIN CEK 

lepas ni , siapa yang nak kahwin buat la kad versi twitter , blog , atau instagram pulak . haha pleaseeee . mengidam nak tengok :)))

44 orang pot-pet !:

kopi pasta said...

ttiba share pasal kad kahwin..adakah ini petanda yg ko dh tima masanya? amin...:)

Shiyda Aqma said...

@kopi pasta hahaha , hadoii , ni malas cite pasal kahwin2 ni . haha

luqman zakaria said...

sekarng nih mcm2 jenis kad kawen..kretif giler~

zila manaf said...

atotototo bazir duet tak? bg yg sederhana hehe

hananhadila said...

kreatipnyee :D

hananhadila said...

kreatipnyee :D

Syaifuddin Alias said...

ada petanda ke ni ...hehe

PORUMAN said...

makin canggih kn nk kahwin.. sbb tula belanja kahwin makin mahal.. x mcm dulu

Shiyda Aqma said...

@luqman zakaria tau takpe kan :)

Shiyda Aqma said...

@zila manaf org kaya boleh laa kan ? haha kiter tak mampu :/

Shiyda Aqma said...

@hananhadila kan ?? hehe

cweet pinky said...

fuh ! canggih ~

Shiyda Aqma said...

@Syaifuddin Alias lorhh , ni lagi sorang . haha :P

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN betol ! tak payah buat kad kahwin , buat mms je senang . haha

Fendy said...

semua berasaskan teknologi...

Nana Hashim said...

kad iphone n pasport tu ohsem... :)
jenguk post sy

http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/12/cuti-sekolah-vs-kenduri-kahwin.html

Leni Fitria said...

memang creative yang design kad-kad tu, tak pernah terfikir pulak nak googling.
nice share lah puan besar...
follow me fi3neechan.blogspot.com
saye follow puan jugak.

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

makin lama makin canggih n unik kan! kreatif2.. ehem tuan blog bila nak hulur kad kawen dkt aina...? hehehe mohon jemput org disini! ^^

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

makin lama makin canggih n unik kan! kreatif2.. ehem tuan blog bila nak hulur kad kawen dkt aina...? hehehe mohon jemput org disini! ^^

Ayie Abas said...

kad kawin youtube tu cantik laa... :)

tapi kad kawin ala2 al quran tu..ayie rasa x sesuai laa...

kyo_9 said...

pergh!
ingatkan selama ni kad kahwin dah x laku sebab ramai dok guna facebook je ntk invite..

cun2 plak kad2 kt sini..
hmm, tapi for sure fulus pun bertambah gak kan compared to kad biasa..

Mat Jo said...

pabila sampai seru, jangan xajak mat jo pula, teringin makan nasi minyak nie, ahaks

shasha yacob said...

ada juga versi ini ya. canggih sungguh

-meeSUPERGIRL- said...

akn dtg nt tatau la cmane . haha

ELeEa said...

hehehe...cute tp kad lama lg sopan kan =)

sha (chirp chirp) said...

ada bau nasi minyak la kat blog ni. kikiki.

Mrs Velentine said...

canggih MV dulu pakai yg biasa2 jer...akak taq syida http://msvelentine.blogspot.com/2012/12/contest-headerblog-comel.html

shu said...

nk cri versi org xpenah buat lg :P

niedaida said...

makin moden makin macam2 design..pelik2 pulak tu.hahhaah.btw menarik

Misz Fazie said...

ambui kreatifnye dorang. kalau versi twitter nanti mesti best. heee :D

sa mic said...

ewah teknologi sekarang. Haha makin kreatif . Kad kahwin versi doodle lagi comel apa :B

^^eKaTiKaH^^ said...

serius, semuanya kretif.. suke sangat.. 10tahun akan dtg mcm mne pulak rupenyekan? hehe ^^,

Leeza dayasari [santai leeza] said...

menarik sgt.... thumb up.

Mentari Minda said...

Khidmat Masyarakat - Kanak2 ini mohon bantuan kepada seluruh rakyat malaysia yang perihatin untuk membantu....Mohon kepada rakan2...tolong shared atau buat entri di blog dan sebarkan bagi kumpul dana buat pembedahan jantung...
http://www.mentariminda.com/2012/10/sos-sos-kanak-kanak-ini-memerlukan.html

Dhia Dirham said...

tak terfikir dek akal ku

cik buku said...

kreatif... tapi bajet woooo...apa kata buat satu yg spesial untuk diframekan, buat saiz paling besar heheh..yang lain buat biasa2 saja. RM0.20 yg fotostat atas kertas warna. nampak klasik kan? yang penting ialah kebahagiaan ;)

cik buku said...

kreatif... tapi bajet woooo...apa kata buat satu yg spesial untuk diframekan, buat saiz paling besar heheh..yang lain buat biasa2 saja. RM0.20 yg fotostat atas kertas warna. nampak klasik kan? yang penting ialah kebahagiaan ;)

evangelistaNiL said...

amboi cengihhh

hnahdy said...

hana pernah dapat kad kawin facebook. unik betol.haha

yang pasport tu comel la..

Cik Yaya said...

wahh xtaw plak ade kad kawen cmtu..comel plakk..
ble wat ni utk kad kwen sdri..ahhahhah Opss! ;p

Orkid Edyliyne said...

macam2 je kan.. yang paling comel versi pastport tu... ^^

Mat GitarKapok said...

wah terbaek lah kad kad kahwin ni seua.. yang paling saya suk yang passport pink black tu dgn bentuk cek.. mmg terbaek..

TerbaekNet said...

wah terbaek lah kad kad kahwin ni seua.. yang paling saya suk yang passport pink black tu dgn bentuk cek.. mmg terbaek..

Miss Za said...

nt i wat kad kahwin blog plak..hahaha...

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)