Wednesday, 12 December 2012

GENTING THEME PARK

Assalamualaikum ..

Wassup wassup ! :P semalam public holidays kan ? tapi selangor je . boooo ~ haha so , mood nak pergi jalan-jalan pun membuak-buak . lagi-lagi ada orang sponsor free tiket ! wow ! macam dapat durian runtuh . so cuci kaki je masuk theme park tu . orang lain dok berebut , kitorang sampai-sampai je terus check-in dengan bangganya . ngehehe ^^

malangnya , sampai-sampai je hujan . terasa macam beribu sesalan je sebab takut tak boleh nak main game kat dalam tu , tiket dah beli , abis tu nak buat apa ? tercongok je ?? last-last dalam 10 minit macam tu , hujan berhenti . alhamdulillah , yahoooo !! ~ 

ni adik aku . ika :) tapi orang selalu cakap dia kakak aku . haha

ayah and adik-adikku ! thanks kepada future adik ipar yg susah payah snap walaupun memalu . :3 masa ni tengah berteduh sambil berdoa " berhentilah hujannnn " :/

kenapa jari aku tak jadi " peace " ?? 

Boyfriend kami , BIGBANG ! belah kanan - Daesung , belah kiri - T.O.P . omaigoatt . akhirnya dapat jumpa dan berdating . wakakaka nampak tak muka aku nervous-nervous gituuu . :P

Dinasour Land ~ 

yeahh ! jari dah jadi 'peace' !! kenapa baju aku harus sama dengan pondok telepon ?? bosan betul . haha


banyak lagi gambar , tapi tak larat nak upload . hehe sekian untuk hari ni , kepala aku dah pening sebab adik aku yang kecik tu paksa aku suruh naik cawan yang pusing-pusing tu . =,=


41 orang pot-pet !:

hafiz hafizol said...

bestnya family trip ke ape nie ? Main la yg indoor skali... Syok jugak.. Yg terapung atas udara tu. Jadah apa ntah nama x igt. haha

Shiyda Aqma said...

@hafiz hafizol lebih kurang laa . :) ouh game menatang tu , ntah shiyda pn tak ingat . nama dia jadah terapung kot .haha :P

Cinta hazanis said...

syoknya pi genting. :))

shasha yacob said...

hamboii, hapi nampak, hihi

ELeEa said...

Hahaha...xsuka gak naik cawan tu...siyes mmg rasa nak muntah...

zaty said...

eh kite baru nak up entry psl genting..tp blm ag la. hehe btw best kan genting. :D

evangelistaNiL said...

nak ikut hee

Shiyda Aqma said...

@Cinta hazanis a'ah , syok kan :)

Shiyda Aqma said...

@shasha yacob amboi , tau takpe ! hihi :P

Shiyda Aqma said...

@ELeEa haha , kan ? mmg nk muntah pun , tak suka btol ! :P

Shiyda Aqma said...

@zaty eh yeke ? cpat la update . nk baca ! hee a'ah best ! ^^

Shiyda Aqma said...

@evangelistaNiL laa , da balik bru nk ikut .. haha lain kali eh :)

sa mic said...

aihhh pi bukan nak ajak . Kihkih .Muka si kakak lagi comel pada si adik, hehe xD

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

seronok kan pergi genting!! hehehe.. =) mmg port baek release tension. aina dulu pergi, sekali hujan.! uwaa. dpt main indoor je. sobsob..

miz ruha said...

bersiar-siar di genting park ye... ^_^

shu said...

solero shot naik x?

niedaida said...

untung ler dapat pergi,,nieda nak pergi je ade hal..sedih2 hahah...

Rizal uye said...

keren

Rizal uye said...

nice share

Fendy said...

baju matching....dengan pondok talipon..hehe

Nadratul Syazwana said...

wah bestnya! nad tak pernah pun lagi sampai ke Genting tu Shiyda :)

hnahdy said...

xramai orang ka masa ni..

boni kacak said...

ni yang nak marah ni..tak ajak pun saya.hahahaha :P

Mrs Velentine said...

cutenya dia..

PORUMAN said...

cantiknya awak

luqman zakaria said...

patut lah org tertukar kakak ngn adek....kakak tuh awet mude sgt..huuhu..tp best la cuti..nih yg jeles nih...

Azwar Syuhada said...

Perghh , bestnya orang tu pegi Genting .. Azwar dah bertahun tak pergi... =p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa sangat seronok yew....
hehehehe

amirini said...

Syok nyer... dah lama xgi sini... Mengimbau kenangan bersama ofis lama semasa family trip 2009..

Ayie Abas said...

comey nyer..shiyda...bergambar dgn bigbang pulak tu...haha :P

Cik Yaya said...

amboi beshnyer dia jenjalan...
adik tu mmg nmpk mcm kakak dsebabkan ktinggiannyer..heheh
^,^

cweet pinky said...

hehehehe !!! memg comey !!! besnye , tak ajak CP pown ?? ehehehe

ANNA MARIANA said...

teringin nak g..tapi asyik tertangguh je..

Misz Fazie said...

dah lama tak pegi genting.. mesti best ek, muka sis pun nampak happy jek. hehe :)

cik buku said...

dah lama tak gi genting huhu...

zila manaf said...

wah wah xhujan ke sana?

Aimi Wardina ♥ said...

Kalau sudi jadilah sponsor topup :)

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/pencarian-sponsor-topup-for-aimi-and-my.html

shasha yacob said...

hihi, singgah sini dengan ketawa. hihi

Syaifuddin Alias said...

lawanya awak ni ..huuu

Dunia Wilma said...

Bestnya ^_^
Lama tak pergi Genting...

Orkid Edyliyne said...

gambar last buat OE tersenyum sendiri... hehe... ^^

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)