Monday, 5 November 2012

FIRST GA BY TIRAH ZAIRI




Assalammualaikum ..

Hari ni aku merajinkan diri untuk meng'join' First GA By Tirah Zairi . btw , thanks bro caliph kerana tag shiyda dan Tirah kerana meng'invite'. :)

Ini adalah slogannya : 

slogan tu kena buat ikut kreativiti sendiri tau . so , aku nak tag : 

Fendy dan Shu


klik slogan atau banner di atas untuk melihat syarat-syaratnya ye :)

22 orang pot-pet !:

♥ Nana BamBam ♥ said...

nice :)

selamat maju jaya ye..amin :)

shiyda said...

@♥ Nana BamBam ♥ hehe , amin .. gud luck for you too dear ! :)

miz ruha said...

gud luck!! ^_^

aiN NaJwa said...

Selamat berjaya !!~ ^^

shu said...

trima kasih tag sy shiyda :)

cynta ieda said...

done follow here...salam kenal erk

Wan Widget said...

http://wanwidget.com/

tahniah

fiqkbe said...

kena buat slogan je ke?

leakedknowledge said...

oh all the best dgn segment tu..err slogan tu kne buat sendiri ka? abes tu yg tangan kayu tak reti berseni ni mcm mana lak nk buat slogan mcm ko tu?? =.='

p/s: yeahhh ak dh add ko lam bloglist..smoga ak rajin2 dtg ke blog ko nnt :)

shiyda said...

@fiqkbe a'ah , buat slogan je , simple :)

shiyda said...

@leakedknowledge haha , aku pn tak berseni jugak , main bedal je tu weyy . hang buat slogan biasa2 pn takpa , tadak hal naa .. :)

p/s : yeahh ! baguihh ! hang pn ada dlm bloglist aku ni . hehe ^^

boni kacak said...

good luck ye awak..all the best :)

caliph shuriken said...

wahh, dh siap..
gud luck, shiyda ^^

-meeSUPERGIRL- said...

mee join jugak .. moga rezeki berpihak dekat kite .. hehehehehe

KorN said...

goodluck ok shiyda..

Syaifuddin Alias said...

masuk juga yaa ? hehe...good luck tau

Nawi van said...

Hy...
Salam dari saya Nawi Van

tirahzairi said...

nnt check senarai peserta...tkt ada silap...hihi...thanks sbb join

fatin amalina husna said...

salam perkenalan..
husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

singgah balik jom..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

Aida Omar said...

sangat comel slogan tu walaupun simple.. ada harapan nak menang nie.. huhu.. :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

Haziqah and atiQah said...

join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Maria Menado~ said...

Hye syida... comel orangnya... patutla pemalu.. hehe. :)

Dari segmen sama.. singgah sini. Jempot dtg blog =)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)