Tuesday, 27 November 2012

EMMA WATSON PELAKON HARRY POTTER BERHIJAB !


emma watson pakai tudung,


Assalamualaikum .

tengah jalan-jalan kat twitter tadi , ternampak pulak gambar cek mek molek dekat twitter Ashraf Muslim . haha Cantik kan ? kenal tak sapa ni ? ini la Emma Watson pelakon dalam Harry Potter tu . dah berhijab ke ? :) Siapa la yang edit ni eh ? Subhanallah ! Comel :)



LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

33 orang pot-pet !:

zila manaf said...

doakan dia dpt hidayah :)

Shiyda Aqma said...

@zila manaf betul , amin .. doakan pintu hati dia terbuka bila tgk gambar ni . :P

shu said...

comelnya! selaluny cmtulah..dr free hair berubah ke berhijab mmg cantik :)

cweet pinky said...

wohooo ! terbaek , gmba edit ek nih ?

boni kacak said...

memang cantik..jelita sangat2.. sama2 kita doakan agar pintu hati dia terbuka utk memeluk islam...

ROJAK said...

siapalah yang pandai2 edit ni, semoga dibukakan hati emma watson untuk masuk islam

miszfazierra said...

laa comelnyaa. cantik la punya edit. hehe

Lady said...

Edit ke, ingatkan yang real punya :)

miz ruha said...

terbaiklah sapa yang edit tu...
moga2 dia mendapat hidayah...

Badren Awang said...

Terbaik..alhamdulillah kalo dia betul mcm..

PORUMAN said...

cantiknya emma ni..

shedameor said...

laaa, edit ke ? ingat betul2. real je. huhu

Mrs Velentine said...

cantik dia bertudung...done digi

kura said...

kalaulah betul, mmg ku pinang dia ni. hahaha

Shiyda Aqma said...

@shu tau takpe kan shu :)

Shiyda Aqma said...

@cweet pinky ntah , rasanya edit . haha

Shiyda Aqma said...

@boni kacak yup , In Shaa Allah :)

Shiyda Aqma said...

@ROJAK tu la pasal , rajin betol org tu . hhuu In Shaa Allah :)

Shiyda Aqma said...

@miszfazierra haha , tau takpe ! :P

Shiyda Aqma said...

@Lady macam real kan ? hee

Shiyda Aqma said...

@miz ruha tak tau sapa yg edit . hee a'ah , In Shaa Allah :)

Shiyda Aqma said...

@Badren Awang a'ah , amin .. :)

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN sangat cantik !

Shiyda Aqma said...

@shedameor tau takpe , mcm real ! haha

Shiyda Aqma said...

@Mrs Velentine hehe , tq :)

Shiyda Aqma said...

@kura haha , kekura ni memang ! suma nk pinang :P

cik EPAL said...

nampak macam real lah pulak. hehe

Shiyda Aqma said...

@cik EPAL omo ! cik epal ? heeeeee nervous2 !! haha :P

Syaifuddin Alias said...

haha..edit semata2

Mat Jo said...

kalau terjumpa nie, yang real, boleh tergoda iman, ahaks

hasyimahshe said...

cantik..nice editing

Shasha Yacob said...

serius , dia ka nih? dah masuk islam ke? hihi . baru tahu.

Suspek Utama said...

pandai org yg edit tu..nmpk real ja

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)