Wednesday, 28 November 2012

BLOGGER RETIS DATANG !


Assalamualaikum ..

eh , tengok tu . Cik Epal blogger retis tu datang komen kat blog kiter laa ! omaigoatt . haha thanks cik Epal sebab sudi singgah dan komen blog usang ni . terkejut tengok dekat comment awaiting tadi . Mungkin sebab entri Emma Watson pelakon harry potter berhijab tu , cik Epal yang gojes terus tertarik nak mengomen . hehe 

jom terjah blog cik Epal lelaju sebab Cik Epal ada buat entri pasal Resepi Durian Crepe Gebu tau ! comfirm gebu bila makan . eh ? hiks acah mak enon :P

p/s : thanks jugak kat blogger retis lyssa faizureen sebab sudi tinggalkan jejak kt shoutbox hari tu , wewwitt ! :D



21 orang pot-pet !:

cweet pinky said...

wah3 , untung la dye :P

zila manaf said...

wah wah kite xmai pon..

Syaifuddin Alias said...

saya tak suka retis2 ni .hehehe.. saya suka awak ..kah3

Shiyda Aqma said...

@cweet pinky hihi :P

Shiyda Aqma said...

@zila manaf kebetulan je tu zila . huu

Shiyda Aqma said...

@Syaifuddin Alias haha , ok next ! :P

ekabukanmakcikkau. said...

cik epal follow blog kau tak? cik epal follow blog aku AHHAHAHA *jeles lah jeles lah

shedameor said...

Peewwit. mesti kembang tak habes lagi kan ? huhu

Shiyda Aqma said...

@ekabukanmakcikkau. haha . tak jeles ponggg . :P

Shiyda Aqma said...

@shedameor dah habes da td . haha

miz ruha said...

wah... untungnya shiyda... ^_^

Fendy said...

xpernah ada retis komen...adesss...jeles

kura said...

cik epalllll uolsss! hehehh

caliph shuriken said...

x lama lagi jadi retis laa kn ^^

Mrs Velentine said...

akak tak kenal pun dia..(huhu)

sha (chirp chirp) said...

waaaah, untunglaaa kan. huhu.

sha (chirp chirp) said...

waaahhh, untunglaaa kan. huhu :P

Shasha Yacob said...

wahh, kira untung lah ya hii

Misz Fazie said...

wahhh bestnyeee blogger retis. hehe tahniah ;)

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masyuk lah dia... tahniah..

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)