Monday, 26 November 2012

FOLLOWERS KE-1000 DAN KERACUNAN MAKANAN

Assalamualaikum ..

tadaa ! tengok tu followers blog ni dah mencecah #1000 ! tepat-tepat je tu . alhamdulillah . hehe dan followers yang bertuah itu adalah .. AQIL AZIZ ! bukan aaron aziz ok . haha thank you ^^


ini la header blog dia . simple dan kemas je kan ! blog-nya pun ringan . so , kalau ada masa , jom la pergi terjah blog dia ok :) 

-------------------------------------------------

ok , sebenarnya aku nak minta maaf kat semua yang datang bw kat blog aku dalam dua tiga hari ni , tinggalkan banyak-banyak komen . sebab dua tiga hari ni badan tak berapa nak sihat disebabkan keracunan makanan . bukan aku sorang , ramai jugak kat sini yg sama nasib macam aku . sekarang ni kan musim hujan , so kat tempat aku ni selalu sangat terputus bekalan air kalau musim hujan ,  STRESS AKU ! lepas tu bila bekalan air tu ada balik , bukan air bersih yang keluar dari paip tapi air kotor macam air sungai tempat orang baling mayat sebab belakang rumah aku ada sungai . kalau belakang rumah ada laut , mungkin tak jadi macam ni . haha

ok la , aku nak BW kat blog korang pulak , nak lepas gian . nak ngorat-ngorat ! wewitt ! hehee tungguuuu .... :P



24 orang pot-pet !:

Mrs Velentine said...

tahniah..dh 1k..semoga cepat sembuh

shu said...

fuh! ramai follower..Shu entah bila tahun bru smpai cmtu..

Shiyda Aqma said...

@Mrs Velentine thanks kak , alhamdulillah dah sembuh pun :)

Shiyda Aqma said...

@shu hehe , In Shaa Allah .. nnt shu dapat la cmni :)

krole said...

tahniah yew...ramai tu!!!

Syaifuddin Alias said...

hehe..sihat daa eh ? hehe..bgus..
ngorat laa saya pulak.. kekeke :D

PORUMAN said...

aku plg rindu kt awk..

shedameor said...

tahniah kak. semoga lebih semangat berblogwalking lepas ni kak :)

so, macam mana ? dah okay ke belum ni ?

yana yani said...

wah dah 1k..bawak2 ler mkn ubat yer

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah utk 1k .. skg neh mee tgk ad 1002 dah .. hehe ..

jangan lupa makan ubt yee . neh msti bushuk tak mandi . kan? hehe

Shiyda Aqma said...

@krole thanks bro :)

Shiyda Aqma said...

@Syaifuddin Alias haha , baiklah ! :P

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN huhuu ..

Shiyda Aqma said...

@shedameor thanks sayang :) alhamdulillah , akak dah ok ni :)

Shiyda Aqma said...

@yana yani orait darl ! :)

Shiyda Aqma said...

@-meeSUPERGIRL- bushuk sikit je mee ! hahaha , thanks mee :P

hnahdy said...

terjah blog aqil ye :)

Aida Omar said...

Tahniah shiyda follower dah cecah 1K.. berkat usaha :) alamak keracunan makanan ke.. seksa kot. huhu.. Alhamdulillah sihat dah ea..

ct kektus said...

elok2 jage kesihatan tu. :)

caliph shuriken said...

wahh, sudah capai 1k.. congratz ^^

boni kacak said...

mohon cepat sembuh ye... jangan skip2 makan ubat tau.. semoga cepat sihat dan ceria seperti selalu.

cweet pinky said...

CP singgah sini di subuh hari , kebetulan ngah nak add subjek tuk sem depan , tak sehat ek .. jaga pemakanan taw , CP g terjah blgger bertuah yang di review tuh :P

Mat Jo said...

macam sungai orang balik mayat, ok la tu, mat jo pernah kena, ada mayat dalam tangki air, air dia, xyah ckap la

miz ruha said...

pewitt.. dah cecak 1k.. tahniah.. ^_^
kesian shiyda kena keracunan makanan.. dah sihat kan? alhamdulillah.. :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)