Monday, 19 November 2012

DIANA DANIELLE MENGANDUNG ! TAHNIAH ..



Assalamualaikum ..

Tahniah kepada Farid Kamil dan Diana Danielle kerana berita gembira mengenai kehamilannya di twitter miliknya sebentar tadi ! Dan menurut Diana , ini merupakan hadiah hari jadi terbaik buat dirinya . Sesungguhnya ini adalah anugerah yang paling berharga buat pasangan pengantin baru ini . tahniah sekali lagi buat mereka :)

LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

33 orang pot-pet !:

Lady said...

wah, nnti dapat baby comel mcm mak bapak die jgk :)

leakedknowledge said...

ko bila pulak nk hamil? ehhhhhhhhhh.. :P

Shiyda Aqma said...

@Lady tau takpe kan ! tak sabar nk tengok ! hee :P

Shiyda Aqma said...

@leakedknowledge hoitt ! haha baling bom kang ! :P

shu said...

tahniah buat mereka..dhla depa tu sweet :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

lajunye... haha dia ni muda lagi kan?

p/s: kul 6pm kang entry giveaway pertama dari saya akan di-publish. jom la join :)
[link blog saya kat sini]

boni kacak said...

tahniah!!! hehehe.. tapi kan.. awak bila pulak?hehehe.. tapi kan, kalau awak dapat anak, pasti anak awak tu comel sangat2.ikut muka mak dia.hehehe

puteri kasih said...

pasti anak-anak diorang tu comel :)

aiNa yaZiD said...

wah.. tahniah buat diana n farid~! mak bapak dua2 cantik dan kacak. eh! smoga mereka bahagia till jannah. amin. =)

aiN NaJwa said...

Bunting Pelamin..!!..Alhamdulillahhhh..benda yang paling dinantikan setiap suami isteriii..semoga mereka kekal hingga ke syurga jannati..!!..

Shiyda Aqma said...

@shu a'ah sangat sweet ! :)

Shiyda Aqma said...

@MéuzAngelo™ XXIII haha . a'ah baru 22 kot :) rezeki kan . huu

p/s : ok2 , t ada masa sy join :)

Shiyda Aqma said...

@boni kacak ahaha . pandai2 je boni ni ! huu insyaAllah doakan2 ye . hehe :P

Shiyda Aqma said...

@puteri kasih tgk la mak bapak dia sape kan :)

Shiyda Aqma said...

@aiNa yaZiD yeah , amin .. :)

Shiyda Aqma said...

@aiN NaJwa a'ah , alhamdulillah kan , amin .. :)

caliph shuriken said...

laju diorg ni ^^

-meeSUPERGIRL- said...

expresss betoii dorang ! hehe

cweet pinky said...

WAH ! subur :P

Sa Michaisi said...

Ewaaaaah rezeki diorang . Subur sungguh dia, hehe XD

Azmiljemay aka Zed Zaidi said...

Wah, semoga bertambah seri dan dimurahkan rezeki olehNya,Aminnn

Shiyda Aqma said...

@caliph shuriken darah muda , biasa la . huhu

Shiyda Aqma said...

@-meeSUPERGIRL- tau takpe , dah rezeki kan :)

Shiyda Aqma said...

@cweet pinky haha :P

Shiyda Aqma said...

@Sa Michaisi a'ah , sangat subur ! hehe

Shiyda Aqma said...

@Azmiljemay aka Zed Zaidi amin ya rabbal alamin :)

Mrs Velentine said...

tahniah buat mereka

Syaifuddin Alias said...

tahniah kepada beliau

puteri kasih said...

tulah..mak bapak pun si cantik dan si kacak kan..hehe

miz ruha said...

tahniah buat mereka.. :)

Cik Yaya said...

wah..pantas...
baru bpe mngu dia kwen kan..rezki..^_^

naj said...

Bulan julai 2013 akan bersalin he he he

Mat Jo said...

awalnye ngadung, rezeki dia la tu, bersyukur la

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)