Tuesday, 20 November 2012

NAK JOIN BLOGLIST SAYA TAK ?




Assalamualaikum ..

Hai cantik , hai hensem , hai tinggi , hai pendek .. err , kali ni aku nak buat BLOGLIST EXCHANGE , agak-agak ada yang nak exchange link blog dengan aku tak ? yela , sape la aku kan , blogger sekadar di pinggiran . T__T

so , siapa-siapa yang nak exchange bloglist tu , boleh la tinggalkan link blog korang kat komen ni ok . yang penting haruslah selalu update blog korang tu , best sikit nak mengomen membebel-bebel meroyan kan . hahaha 

haa .. yang dah memang ada dalam bloglist aku tu , nahh keropok ikan sekeping sorang , duduk senyap-senyap buat muka suci ye !  ngehehe :P

Senarai Bloglist Terhebat yang sedia ada :

  1. Irwan
  2. Syaifuddin Alias
  3. Fendy
  4. Miz Ruha
  5. Boni Kacak
  6. Ima Azwan
  7. Sha
  8. Sheda Meor
  9. Santai Leeza
  10. Mr . Copy Paste
  11. Impianku Memetik Bintang
  12. Fiza
  13. Nurr Sabrina
  14. Mrs Velentine
  15. Shu
  16. Zila Manaf
  17. Tirah Zairi
  18. Detective Fiqa
  19. Poruman
  20. SM
  21. Cweet Pinky
  22. Love Cadbury
  23. Doktor Sihat



Harap-harap dengan BLOGLIST EXCHANGE ni dapat mengeratkan hubungan antara aku , kau , dia , mereka dan beliau  :D 

40 orang pot-pet !:

Fendy said...

saya memang dah letak lama...exchange jom...hehe

leakedknowledge said...

nak nak nakkkk join jugak!!! eh, dah ada...haaa, mana keropoknya? bak cini :P

p/s: haha ayat 'pinggiran' tu xleh blah. ceyttt merendah diri la pulak dia =.=

Shiyda Aqma said...

@Fendy thanks ! blog fendy dah lama da termaktub kat bloglist shiyda ni ok . haha ^^

Shiyda Aqma said...

@leakedknowledge amboi , kemain eksaited lagi hang ! hahaha jap g smpi la , dah pos kat uma hang :P

p/s : awat yang tak bley blah pulak ? hahaha =_=

Mrs Velentine said...

nak2x..boleh tak

Shiyda Aqma said...

@Mrs Velentine boleh kak ! :)

shu said...

nk jgk..heee :D

Syaifuddin Alias said...

wah3...hehe..no.2 sy ye dalam hati awak..haha..tak leh jadi ni ..huahuahua

zila manaf said...

jom hihi

boni kacak said...

wah...saya ada dah dalam bloglist awak rupanya..muahh.. sayang awak ketat2..hehe

sha (chirp chirp) said...

eh baru nak letak, dah ada, tq ayong :D

tirahzairi said...

saya saya saya !!!! hihi

tirahzairi said...

saya saya saya !!! hihii

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa leeza ada larh... masyuk.. yeah... seronok.

Detective Fiqa said...

ssaya nak . tapi saya post tak byk lorhh. or hari2. or kerap. tapi boleh ke? huhuhuhu

Shiyda Aqma said...

@shu boleh shu :)

Shiyda Aqma said...

@Syaifuddin Alias haha , ecececehh .. sukanye dia :P

Shiyda Aqma said...

@zila manaf jom2 ! hehe :)

PORUMAN said...

naik join dear .. http://plbgaimacam.blogspot.com

Sa Michaisi said...

Nanak !!! hehe *series taw

PORUMAN said...

awk pn dah masuk dlm bloglist awk.. rajin la update blog ye..

Shiyda Aqma said...

@boni kacak hahaha , boni2 .. :P

Shiyda Aqma said...

@sha (chirp chirp) hehe , dah lama da ada sha :P

Shiyda Aqma said...

@tirahzairi ok tirah , dah letak :)

Shiyda Aqma said...

@Leeza dayasari [santai leeza] hehe , yeehaa ! ^^

Shiyda Aqma said...

@Detective Fiqa hehe , boleh je dear , kiter da letak da k :)

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN ok , tq awak , sy pn da masukkan awak :D

Shiyda Aqma said...

@Sa Michaisi nanak ke nak ? haha bantai je la , shiyda letak je . haha :P

-meeSUPERGIRL- said...

yang tang pendek tu s terasa . okay majok! xD

Fendy said...

tersenarai gak...yeah!

miz ruha said...

yes! ada --> no 4..
terima kasih... ^_^

aiNa yaZiD said...

saya~! saya!.. nk jugak blh..? hehehe =)

Cik Yaya said...

exchange link?camne?
hehe..yaya ade?heee

AHMAD AFIQ said...

saya xxada mcm mana nak ada hehe

shu said...

weeeee..syg Shiyda lbih :D

aiN NaJwa said...

Ngehehe....!!~ :) Best nyer kalau ada org sentiasa nak review kita kan..

cweet pinky said...

dengan pantasnya :P
http://dariilhamkehati.blogspot.com

Doktor Sihat said...

nak jugak~~

http://doktorsihat.blogspot.com

caliph shuriken said...

tingin jgak ni tapi sy bz laa plak skrg.. bW pun ikut sempat jaa, huh...

Mat Jo said...

mat jo nak yang ke 26 boleh, ahaks

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)