Friday, 16 November 2012

DAH 100 ! TERIMA KASIH SAYANG


Assalamualaikum ..

 Alhamdulillah , setelah sebulan blog ni ada fanpage , likers untuk page Shiyda Aqma Blogspot dah pun mencecah ke 100 orang . yabedabeduuuu ! ^^ terima kasih banyak-banyak kat korang semua yang susah payah tekan button LIKE kat sidebar tu yer :) 

walaupun blog aku ni tak seberapa , tapi korang degil jugak nak like-like kan . hahaha takpe , wa suka , wa sayang , wa cinta sama lu olang yang berbuat demikian . woahh ! hehe

akhir kata , majulah fanpage untuk negara ! 


THANK YOUU ! :)


33 orang pot-pet !:

boni kacak said...

saya nak jadi peminat setia awak la lepas ni..haha. boleh??hehehe

Fendy said...

ramai nya...tahniah...saya salah seorang dari 100 tu..hehe

~didiey~ said...

wah! bestnyaaa....ramai gak org like ek

shiyda said...

@boni kacak eh , eh , silakan .. haha ^^

shiyda said...

@Fendy yeahh , i know fendy :) thanks !

shiyda said...

@~didiey~ tak ramai pun tu . kalau 10,000 baru la ramai namanya . haha

caliph shuriken said...

congratz ^^
stakat ni sy x pnah btul2 pomot fanpage konnichiwa, huh...

shiyda said...

@caliph shuriken hehe , thank you bro :)
tak payah pomot pn , kalau diorg suka , diorg like la kan . hee :)

Ikhmal Malique said...

tahniah... sy punya page dah berhabuk. haha

shedameor said...

comelnya tuan empunya fanpage :)

Cik Yaya said...

mate b00lat pp tmbam..c0mel! hehe

fae jamal said...

tahniah! ramai peminatnya ;)

miz ruha said...

dah 100? wink wink...
tahniah... ^_^
ramainya peminat dia... =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

comellllll sangat

Sa Michaisi said...

ewaaah dah cukup seratus ? Kalau macam tu saya tambah lagi sorang.. muehehe.. Comel belaka gambar yang ditempek di atas tu :B peace

Shiyda Aqma said...

@Ikhmal Malique haha , lap sikit yg berhabuk2 tu :)

Shiyda Aqma said...

@shedameor sheda pn comel :)

Shiyda Aqma said...

@Cik Yaya asek makan je cik yaya , tu yg pp tembam . huu

Shiyda Aqma said...

@fae jamal tadak aihh .. haha

Shiyda Aqma said...

@miz ruha wink wink ! thanks miz ruha :)

Shiyda Aqma said...

@.::: Princess MOMOY :::. tak flawless macam sis momoy . huu :/

Shiyda Aqma said...

@Sa Michaisi ewah ewah ! thank youu yer . hihi peace ^^

bermula disini said...

done follow

jemput2 lah datang blog sy ...TQ
http://di-sini-bermula.blogspot.com/

man said...

comelnya
..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Zierwa Zainal said...

wah.. tahniah ye

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe nak like jugaklah... ^^

Syaifuddin Alias said...

saya nk jd pakwe awak, boleh ? hihi

Shiyda Aqma said...

@bermula disini hehe , ok ! :)

Shiyda Aqma said...

@man thanks :)

Shiyda Aqma said...

@Zierwa Zainal thanks yer zz :P

Shiyda Aqma said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd awww ! thanks oe ! haha

Shiyda Aqma said...

@Syaifuddin Alias upsss ! haha :P

Mat Jo said...

100 org pengikut plus 1 org penyokong, ahaks

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)