Thursday, 15 November 2012

TOP 10 IPHONE CASING TERMAHAL DI DUNIA !


10 . Ultra Care Luxury Edition Royal Crown-RM548,1875.00

 

9 . SGP Ott-Pain Ultra Thin Limited Edition Gariz Case-RM765,5944.00


8 . Swarovski Wildcat-RM918,7194.00

7 . Orbino Strada-RM762,5625.00


6 . Glittering iPhone Cover-RM1221,9375.00


5 . iWood +Ryou-RM1390,3750.00



4 . Softbank BB Samurai iPhone Case-RM3062,5000.00

3 . Louis Vuitton iPhone Case-RM3430,0000.00


2 . Diamond iPhone Case- RM61250,0000.00


1. GnG “Golden Delicious”-RM306250,0000.00


Perghhh ! dah kenapa nak beli casing mahal-mahal ?? elelelehh .. casing yang paling mahal kat Malaysia pun belum tentu aku boleh rembat sebijik ! haha ^^

30 orang pot-pet !:

Puteri Bt Ahmad said...

woahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nana Hashim said...

chasing lbh mahal dr hp -_-''

Fendy said...

golden delicious tu....memg nampak sedap duit berterbangan...haha

caliph shuriken said...

wahh, sy suka tgk casing samurai tu ^^

cweet pinky said...

errr , kalaw nak kol ke mesej kerr , bkn pakai casing kan , hahaha ...

baek CP beli keta kalaw gini ... naek bulu roma tgk rege ... tap kalaw cik syida nak belikan , kecik tapak tangan CP nih , stadium bukit jalil CP tadahkan .. ehem3 ~

Ayie Abas said...

nombor 6 tu cantik laa..

nurul said...

wah!mahalnya!
www.dresslover84.blogspot.com

shedameor said...

mak ai, macam bangang je kalau ada yang beli. hihi

shu said...

tudia! duit byk smpai xtau nk buat apa la tu..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

gilerrr mahal der... huiyooooooo

leakedknowledge said...

walawei mahal giloss...stu tu boleh buat beli umah banglo kot =.='...

ak ak xphm sgt yg VL..yg lain okla mahal sbb berlian/ sadur emas, platinum..yg VL tu kulit jer kot...kluit apa yg mahal sebegitu =.='

aiN NaJwa said...

Wow ! Giler baban punyer mahal....^^ Yang ke 6 Pink Colour, Suke..(",) Hehe..

Syaifuddin Alias said...

ni casing ke chasing our money ni ? haha

tirahzairi said...

kalo hilang casing tue...menangesss....

shiyda said...

@Puteri Bt Ahmad amboi ! haha

shiyda said...

@Nana Hashim tau takpa ! membazir je kot ! :/

shiyda said...

@Fendy haha , sebab tu namanya delicious ! :P

shiyda said...

@caliph shuriken tak suka , tak suka ! haha

shiyda said...

@cweet pinky haha , tau takpe CP ! :p

blanje ? eh of course , tgu lagi 20 taun eh , masa tu dah jadik datin shiyda ! ehemmm :P

shiyda said...

@Ayie Abas taknak beli ker ? hehe

shiyda said...

@nurul kan ? ish2 .. :/

shiyda said...

@shedameor haha , nasib baek kita tak tergolong dalam bangang tu . hihi

shiyda said...

@shu ntah , sapa la malang sgt tabur duit kat casing tu . haha

shiyda said...

@Leeza dayasari [santai leeza] huuu , tau takpe derr ..

shiyda said...

@leakedknowledge bkn banglo , shopping mall 50 bijik wehh ! haha

a'ah la , aku pn tak paham =_= !

shiyda said...

@aiN NaJwa hahaha ! a'ah suka jugak ! comel :)

shiyda said...

@Syaifuddin Alias hahaha , lebih kurang la tu din . :P

shiyda said...

@tirahzairi menangis sampai koma terus ! haha ^^

miz ruha said...

oh, tidak! pada beli chasing mahal, baik beli something yang berfaedah...

Mat Jo said...

nak beli iphone pun xmampu, nie pulak casingnye, ahaks

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)