Tuesday, 23 October 2012

STATUS GELI-GELI HILANG !

Assalammualaikum ..

mood------>> merajukkkk ! 

korang tengok la gambar kat bawah ni . T__T


dah kenapa status geli-geli (gliterrati) ku bertukar non-gliterrati ? alahai , ni yang tak semangat ni , nuffnang ! apa salah aku , tak kesian ke kat aku ni , hampa tauu . punya lah aku setia kat kau , 2 tahun beb , tak pernah curang tau sayangg :(



aku pun tak sedar entah bila status gliterrati aku hilang , last-last bila tengok tadi macam ' eh eh , kenapa ada macam something wrong je sebelah gambar budak tudung merah tu ? :D rupa-rupanyaa , non-gliterrati , ahh tidakkk ! 

tadi dah try hantar ticket kat nuffnang , aku luahkan segala isi hatiku yang lara ini . haha hope esok pihak nuffnang balas la yerr , bagi la BE seketol dua ke , ngehehe pleaseee jangan abaikan aku . . i love you nuffnang walaupun earning aku ciput jeeee . T__T

10 orang pot-pet !:

aizadalias said...

mesti masyukkk ni =)

shiyda said...

@aizadalias tak asyukk pn aizad , nk beli baju sepasang pn tak lepas . haha

caliph shuriken said...

ehh, knapa tiba2 jadi cmtu, curenngg ek? erkk...

shiyda said...

@caliph shuriken haha , mana ada curenggg lerrr . SETIA T___T

aiN NaJwa said...

Ohhh..hehe..kite pown pernah kena..sebab dh lame xcheck mr.nuff..dh lame2 agak2 kite selalu check kan, jd glitteri dah..Ngeee..!!..xper, chaiyok2 ey yuuuunnnnx..(^____^)..

fiqkbe said...

dh complain kt helpdesk diorg? aritu pn fiq jd cmtu tp lps complain, gliterati blk ;)

shiyda said...

@aiN NaJwa hehe . yeke , takut status tu tak kembali balik cmner yunx ? huu

shiyda said...

@fiqkbe dah complain da semalam , tp tak ta la diorg layan ke tak . haha :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

ala cian nye...sabo ye..nanti kalau rajin check and update soklan tu..jadi geli-geli la balik..huhu

azstory said...

Dah selesai isu non-gliterrati ni?

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)