Tuesday, 23 October 2012

DEMAM ROSELLA PEPLUM DRESS

Assalammualaikum .

Hai gegirl-gegirl semua , hari ni aku nak review pasal peplum dress . siapa pernah dengar pasal peplum dress ni ? sebelum ni aku pun tak pernah dengar pasal peplum dress ni , lepas tu bila terbaca kat blog blogger femes fatin liyana tu , macam ' woww ! terus jatuh cinta . :) then , terus terjah kat --->> MODDY





ALL MEASUREMENT ARE TAKEN LAID FLAT . THIS DRESS ARE MADE OF LYCRA AND ITS STRETCHABLE . SUITS FOR S-L SIZES GIRLS :) 

Item code : ROSELLA PEPLUM DRESS (NOT INCLUDING SKIRT)
Material : lycra spandex
Price : RM 49 excluding postage
+ RM 6 (peninsular) / RM8 (SABAH SARAWAK)



See ? meletops kan ? rasa nak beli semua kaler ! haha so , hari raya aidiladha dah dekat kan , rosella peplum dress ni sesuai dipakai semasa hari raya yang bakal tiba nanti , tak salah kalau kita cuba kelainan , asyik pakai baju kurung je kan . rosella peplum dress ni pun menutup aurat jugak :) 

              

comel je fatin liyana pakai peplum dress ni ! tunggu apa lagi ? jom serbu MODDY ramai-ramai ! handbag pun ada dijual tau . semuanya comel-comel . rambang mata dibuatnya . ^^



- picture credit : MODDY dan FATIN LIYANA -




LIKE Shidaizy Boutique untuk mendapatkan tudung & Shawls eksklusif dgn harga yg berbaloi ! Sesiapa yang ingin menjana pendapatan sbg Agen Dropship juga dialu-alukan . Tempat terhad ! Thanks :)

20 orang pot-pet !:

Anonymous said...

wah ! cantiknya ! btw i da tgk kt moddy tu , serius cantik ! ^^

shiyda said...

@Anonymous kan ? tau takpee . geram ! huuu

caliph shuriken said...

x pnah dgr nama ni, klau jeruk plum pnah laa, hikk...

kura said...

nak beli 10 helai utk gf lah. hahha :P

Awana Suzanna said...

ahahah adeyyy akak fb dah deactive lama dah.. beli kat kamu boleh?? warna purple tu nice..ade x?

shiyda said...

@caliph shuriken haha malangnya ini bukan jeruk :/

shiyda said...

@kura amboi2 ! banyaknyeee ! haha :P

shiyda said...

@Awana Suzanna eh eh , kiter tak jual ni la dear . hehe rasanya ada kot sebab diorang tgh restock . btw ni website dia ---> http://www.moddy.my/shop/ tapi tak tau la ada ke tak dalam tu .

♥ Nana BamBam ♥ said...

lawa tuh . serius jeles la..

kalau la badan nana muat..hurmmmm

Dunia Wilma said...

Cantik ^_^

shiyda said...

@♥ Nana BamBam ♥ eh nana , dress ni free size tau , komfem muat yunx :)

shiyda said...

@Dunia Wilma kan ? cntik sgt ! :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

cantiknya peplum tu..tp kalau badan cam naz, ngeri pakai. sure ketat. huhu

shiyda said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya heheh , yeke ? free size tau naz , insyaallah boleh :)

Mat Jo said...

berbelit lidah mat jo nak menyebut nama baju nie, ahaks

Nor Faizura Mohamad Noor said...

mnat kat bju ni...tp ssah nk cri..

Anonymous said...

tumpang lalu ye... sy ada jual rose peplum kalau breminat blh tgk2.. thanx ye..https://www.facebook.com/media/set/?set=a.404487389632250.98072.100002129768587&type=3

Anonymous said...

tumpang lalu.. sy ada jual peplum rose.. kalau berminat blh la tgk2 ye... thanx... :)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.404487389632250.98072.100002129768587&type=3

Cinta hazanis said...

kita beli kat pasar malam je. lagi murah. hehe

AMALINA Boutique said...

jom tengok kurung peplum muslimah kat www.peplumalina.com.my

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)