Friday, 12 October 2012

SEGMEN [ TANPA BLOG , AKU... ] BY SHIYDA AQMA

Assalammualaikum .. 

Hai semua , disebabkan hari ni macam bosan sikit , so aku rasa macam nak buat segmen . boleh tak ? wahh rasa matang bila cakap camni . ngehehe first time blog ni ada segmen tau , kesian kan .



ok , segmen ni senang jer , lagipun aku tau korang mesti pening-pening nak tulis camne nanti kan . dah , tak payah risau . mari tengok syarat-syaratnya : 

  • letak banner di entri " SEGMEN [ TANPA BLOG , AKU... ] " dan link-kan ke blog ini .
  • buat entri khas untuk " SEGMEN [ TANPA BLOG , AKU... ] "
  • entri hendaklah simple dan menarik ( taknak panjang2 )
  • entri khas akan dibuat untuk 3 org blogger yang mempunyai entri paling menarik dan akan dimasukkan di bloglist Shiyda Aqma :) 

 DONE ! senang kan . motif utama segmen ini dibuat ialah untuk melihat betapa pentingnya " blog " kepada blogger-blogger tegar macam kita , yelaa siapa yang tak sayang blog dia kan ? tanpa blog tak mungkin kita akan kenal ramai kawan baru , tanpa blog....bla bla blaaa . hehe  so , kepada sesiapa yang rasa macam tak ada idea nak update entri , haa boleh la join :)

* senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa .
* segmen ini akan ditutup pada 15/10/12 jam 12.00 malam :)

- JANGAN LUPA TINGGALKAN URL LINK ANDA DI BAHAGIAN KOMEN INI -

24 orang pot-pet !:

MéuzAngelo™ XXIII said...

wuuu.. mcm best je [singgah sini pulak :)]

Fendy said...

join.........

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

shiyda said...

@MéuzAngelo™ XXIII hehe , moh ler join :)

shiyda said...

@Fendy ok , thanks :)

Misz Fara said...

nk join la..hehehe..
http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

Misz Fara said...

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

Mat Jo said...

Mat Jo tak pandai nak men segmen2 nie, Mat Jo bagi sokongan padu je la ek

Leeza dayasari [santai leeza] said...

http://santaileeza.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

done join.

caliph shuriken said...

insyaAllah, harap smpat join nti ^^

shiyda said...

@Mat Jo haha , pun boleyy :P thanks mat jo :)

shiyda said...

@Leeza dayasari [santai leeza] thanks :)

shiyda said...

@caliph shuriken mudah-mudahan kan , hehe :P

...iSyA:Muslimah Purple* said...

nak taruk jugak ah link satu!!saye punye : http://isyapurple.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

Eimma Azwan said...

http://ima-azwan.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Jom join my segmen! Last date 15 Oct 2012!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

a.a-92 said...

http://anakamirudin26.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html anum join =)

irwan alessa said...

salam, join sini.. tq invite...

http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

MEKASIH er berkunjung.

sha (chirp chirp) said...

done, done. http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku.html :)

Ayie Abas said...

selamat bersegmen shiyda ^__~

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budak Unifi said...

http://puterikhayalan9774.blogspot.com/2012/10/segmen-tanpa-blog-aku-by-shiyda-aqma.html

Join!!! <3 :D

Budak Unifi said...

hahahahahahh.... manis????
perli eh!!!

Mohd Shafwan said...

semoga berjaya

http://shafw4n.blogspot.com/2012/10/zakat-pendapatan.html

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)