Wednesday, 3 October 2012

FANPAGE PUNYA CERITA

Assalammualaikum ..

Hai korang , err . . anyway entri ini ditulis dalam situasi yang segan-seganan dan malu-maluan . >..< yeahh saya malu-maluan kerana tiada fanpage lagi .mmg nasib aku selalu ketinggalan zaman , patut jadi penduduk tetap dalam batu caves . haha

sebenarnya blog ini telah bertapak lebih kurang dalam 2 tahun , start tahun 2010 . " eh-eh , tapi kenapa follower kau sikit je shiyda , kata 2 tahun , kau kencing kitorang ehhhhhhh ? " masa awal-awal buat blog dulu aku memang aktif , tapi pada pertengahan bulan 11 tahun 2010 aku slow sikit sebab ada urusan yang lagi penting perlu diutamakan , masa tu blog bersawang habes ! tak berusik ! mood berblogging pun terus hilang . lenyap . tik . tik . tik .. ( sound effect ) :P



so percaya atau tidak selama 2 tahun bergelar blogger , blog ini tak pernah ada fanpage . sebab apa ? sebab aku takut takda orang nak like , buat malu aku je syok sendirik kekonon ada "fan" . . hahaha aku tengok blogger-blogger lain semua ada fanpage , hebat hebat belakaa , tahniah ! :)

so , untuk menghargai follower-follower blog shiydaaqma ni , aku pun decide untuk buat satu fanpage khas untuk korang yang tersayang sebab hari-hari terjah blog aku dan tinggalkan komen , tanpa korang blog ni tak meriah , sunyi je . terima kasih . meh nak bagi flying kiss kat semua . ^__^


* fanpage baru buat semalam *

yeayyy ! tengok ? dah ada fanpage :) baru je buat semalam , cover photo pun tak siap lagi , terus berkobar-kobar printscreen ! haha Dengan rasminya , kepada sesiapa yang setia menjadi readers , silent readers , comel readers , hensem readers dan yang sewaktu dengannya , kalau sudi boleh la like fanpage ni . da letak kt sidebar tu >>>> tiada paksaan , kebebasan adalah hak milik setiap insan . sendayu tinggiiii . . eh ! haha :)



p/s : atototo . . cam memalu je suruh korang like ni . hikss ..

34 orang pot-pet !:

Mat Jo said...

Disebabkan Mat Jo tak ade fb (penghuni asal batu cave), jadi Mat Jo likes kat sini je la,
klik likes, dah klik dah, ahaks

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahh...dah ada fans page. tahniah tahniah

shiyda said...

@Mat Jo haha . pun boley laaa ! thank youu ! haha :P

shiyda said...

@.::: Princess MOMOY :::. hehe , thanks momoy tapi belum ada fan pun . haha

nadiah daud said...

nad ade je fans page, tp, x de org like. haha! kesian kan :P

shiyda said...

@nadiah daud haha . yeke . ? alahai tu laa , kiter da la memalu nak suruh org like kan . heee :P

Wilma said...

Tahniah coz dah ada Fanpage ^_^
Wilma dah like Fanpage Shiyda ya...

shiyda said...

@Wilma wahh yeke ? thanks wilma . . terharu :P

caliph shuriken said...

oic, sy support pillow fanpage awk ^^

shiyda said...

@caliph shuriken hehe . thanx bro ! terharu lagi ni . . haha :')

NUR said...

XDE JUGAK. Camne nak buat ye?..

Lyaa Suriany said...

hye..

kite nya fan page tuk blog pn tak jln jln .
heheh

aiN NaJwa said...

Wah..dier dh ade Fan Page..kan3x..??..Hehehehe...=)

shiyda said...

@NUR alahaii , takpa , nt shiyda buat tutorial ok :)

shiyda said...

@Lyaa Suriany hehe , takpe , slow2 , nnt bjalan la tu :)

shiyda said...

@aiN NaJwa a'ah la awak . kan3x ? hahaha :P

nita said...

k, akak dah like, dah follow juga ..
erm.. nanti kalau sudi shiyda follow akak k ^_^

Ayie Abas said...

ayie 'pengeLIKE' yang ke-10 fanpage shiyda..jom like fanpage ayie jugak...weeeee :)

shiyda said...

@nita hehe , thanks akak ! ok , shiyda follow skarang ! haha

shiyda said...

@Ayie Abas hee . thanks ayie :) ok ! :)

Cik Yaya said...

wahh da ade page..
nti yaya like ye..heee ;D

shiyda said...

@Cik Yaya hehe . ok yaya , thanks ! :P

Zierwa Zainal said...

wah,, tahniah2.. hehe

Ridzwan Mohamed said...

tahniah...dah ade fanpage.
dah like pon

Wawa Mohamad said...

kira ok la boleh buat fanpage, saya nak buat fanpage pun tak sempat sebab blog lama buat hal... alih2 kena buat blog baru, wuwuwu T___T

shiyda said...

@Zierwa Zainal hehe . thanks awak :P

shiyda said...

@Ridzwan Mohamed haha , thanks ridzwan ^^

shiyda said...

@Wawa Mohamad alahai , takpe2 , nt wawa buat la fanpage , ley jdi geng :P

Noraim said...

sy pn dah 2 thn lbh blogging tp smpai skng takde fanpage. heee.

Saifulizan Shaari said...

kt fanpage kurang tp kt follower ramai gakk.....

Fiza Suhaimi said...

tahniah sis.. blog sis dah berusia 2 tahun dan sis dah ada fanpage sendiri.. nanti fiza like.. keep it up k.. I always support you.. ;)

shiyda said...

@Noraim alahaii , nt buat lerr , saje suka2 . hehe

shiyda said...

@Saifulizan Shaari tak ramai mana pun , blogger lain da beribu-riban T__T

shiyda said...

@Fiza Suhaimi hehe , thanks adekk comel lg baik hati ! haha :P

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)