Friday, 27 August 2010

AWARD LAGI !


hye hye hye !  lama tak update blog ni . tah nape tah PEMALAS sangat . huh .  kali ni shiyda nak list kan semua award yang shiyda dapat lagi dari rakan-rakan yang disayangi sekalian . thank you all ! ok , award first ni a.k.a blogger cun ( ehem2 ) shiyda dapat dari Cik Eynee . thanks . appreciate it dear ~ =_=





haa . sekali 4 dapat award ni . hoho thanks Cylia ! sayanggg u lebih la ! yang award second tu shiyda suka . sebab award kuat makan eh ? ye , saya kuat makan . very kuat ! haha . 


ha ! yang ni pula dari Qish . dalam banyak-banyak award yang shiyda dapat , award ni je bentuk lain , BULAT ! heheh thank you dear ! 

ok . siapa-siapa yang nak award ni , amik la ye , especially follower2 shiyda , kalau nak award ni , drop je komen k .jangan memalu .

p/s : saya demam ! ouh . selsema lagi . . haccumm !

10 orang pot-pet !:

-telordibasuh- said...

wa tgk tu hehehe..award hehe

shiyda said...

telor : haha . tgk ape pkcik ? kehkeh

apik pehe said...

banyaknyer award dia..apik x pnah lg join award

brek pit jr. said...

banyaknye award..bak cni skit

shiyda said...

apik : heheh . kan shiyda bg award kt sume follower shiyda . sila la amik ye . huhu

shiyda said...

brek pit : wahh !! brek pit komen la . hahah sila la amik , byk pn xpe =p

saya_arief said...

meriah nye awards dye.
;D

shiyda said...

arief : heheh =p

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

eh...byk nye award...byk koleksi ni...:)
nmpk nye..shiyda pun kuat mkn gak ek..

potong rumput said...

bnyknye award byk...

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)