Saturday, 17 July 2010

KURANG AJAR AH WEYH !

( Ditulis dalam keadaan yang bengang  )
korang tau kan makna kurang ajar ape ?? ok , macam ni , kira-kira dalam pukul 10 mlm tadi , shiyda on my blog . And then macam biasa check kat shoutbox sebab nak balas jejak kawan-kawan kan . Check punya check tiba-tiba shiyda ada terbaca mesej from kak shiela dan cylia. Diorang cakap shiyda ada leave message kat shoutbox diorang dengan kata-kata yang kesat dan kurang sedap didengar . sila lihat gambar di bawah .





dan ini ialah printscreen yang diambil dari blog mereka . terima kasih ye . ini ialah bukti dia .bila diorang klik kat name tuh , automatik terus pergi kat blog shiyda . wtf !! sila lihat gambar ini pula .

kak shiela
cylia

ok . siapa yang tak marah kan kalau kata-kata kesat ni melekat kat shoutbox korang . dan persoalannya sekarang , siapa punye kerja ni hah ?? aku menyusahkan ko ke ? kalau ye pun sakit ati ke or dengki ngan aku tak payah ah sampai backlink kat blog aku . setahu aku , aku tak pernah pun buat kat blogger lain macam ni . alang-alang ko buat hacker kat 2 orang kawan aku neh , baik ko hackers semua blogger lain beb , baru puas hati kan ! femes sikit aku weyh ! cpat sikit naik traffic aku ! tak payah la aku susah2 nak blogwalking bagai ! kalau la ko baca entri ni kan , aku nak tanya sikit ape yang ko dapat buat camni ? dapat 1 juta ke , bilion-bilion ? dapat umah banglo sebijik ?? 5 bijik ? ke dapat pangkat dato' buat camni ?
ouh kaya la ko kan ! kalau tak suka ngan blog aku , tak payah la datang ngok ngek , aku tak pakai broadband ko pun , aku tak pinjam lappy ko pun nak buat blog ni , so what huh ?? again , sori to kak shiela n cylia ye . sekian , terima kasih .


p/s : sori kalau terkasar bahasa eh . =_=!



45 orang pot-pet !:

-telordibasuh- said...

age gak camtu yerk
tu semua org2 bangang yg jeles tgk blog org laen ramai peminat

telor lak ade user tu kutuk3 blog telordibasuh cakap jahil..blog ni buang mase la..
kalu buang mase asal visit

hahaa..2namenye org xde TELOR hehe

Cylia Chel said...

xpe shiyda...maaf diterima.. :)
org tu mmg xcukup ajar sbnr nya..
suke2 je nak hack org ...
bagi gula2 hacks sebijik br tahu..

Wan_hazel said...

shiyda..wan ade kene guest tu...geram btulll...huhuhu

shiyda said...

telor : uhuh . yeke ? telor kna cmni gak ? tuh la pasal , kalau tak suke xyah la visit kan , ni nk kutuk2 lak . nmpk sgt admire kat kite . heheh =p



cylia : yes dear ~ die xde duit nak beli gula-gula hacks kot . hikhik =p


wan : yeke ? tuh la , sabar je la k . bia la die ngan dunia hackers die . =)

alana zainal (miss teddy) said...

thanks dropping by :)

shiyda said...

alana : huu ~ okeh ! =p

Zulfahmi Abidin said...

utk kes2 mcm nie biasenyer fahmie julap jer.klu tak suke fahmie santau pon boleh.hehehe..saba jer lah.explain jer la dgn dorg.tuh jer..

Che Armster said...

ler.. ini macam punya kes pon ade ke?

Peminat Katie Holmes said...

ha, sabar2.
dunia orang dengki memang macam tu.

^^maSsHimaRo^^ said...

saba jewp la...
dye jelez sebenarnye 2...hee..=p

The Crow Empire said...

ni la salah satu risiko yg tak blh di halang. kan? susah2. ade je yg rajin bwat hal pelik2.

"orang parit sakai mmg mcm tu" kata YB jasin.

Aqma!! (^__^)

From : The Crow Empire 207BC

shiyda said...

fahmi : ouh santau ? bahaye tuh fahmi . huhuh


che : ha'a . skang neh mcm2 kes pn ade .


pminat katie : huu~ tuh la . ngah sbr la ni .

shiyda said...

mashi : tah la , xtaw la die jeles ke ape kn .


crow : yb jasin ckp cm tuh ke . aha nice !

fyna said...

ish..org xde otak yg wat keje tu..i kene dulu lagi trok ma =.=' sebab tu i xde shoutbox..hehe

mohd sasuke said...

de gak org camni..alhamdulillah blog caer blom de org buat camni...x bgus le sbab kite nak berkwan bkan nak berlawan...>.<

ASaDa RyutaRo said...

heh! ada plak yg saje2 buat camni. tQ gak la kepada yg sudi buat blogwalking utk kamOo.. tp len kali kena guna ayat elok sikit, baru org tak maki..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hadoi..kenape la benda mcm ni jadi..
kecian pada org yg tak bersalah..
shiyda sabar k..

:)

padin said...

salam..
pertamanya, bagusla kawan2 pon xcepat melatah sebab diorang da kenal shiyda ni camne kan..

sebenarnya, diorang tu xde blog agaknyer, heh..dan jeles mungkin shiyda ade blog, ada kawan2..

banyak je dengar kes macam ni,xbole di halang sebenarnya, sebab sapa2 pon boleh tulis nama n url sapa2..

cuma tu la, etika tu penting, kalau xde blog, bt mcm xde blog miahaha terpanjang sudah..

miss faten said...

apadaaaaa... =___=
orang camtu pun leh ada ek.
tak sudah sudah, ada aje idea nak sakitkan hati orang, tapi cara loko, takde style gituh. ceh =___=



by the way, diharap puan rumah boleh bawak bersabar dan tabah atas setiap ujian yang mendatang. biarkan aja orang2 camtu, nanti kelak dorang yang tanggung sendiri dosa2 fitnah orang :))


pepun, chill !! ^^

nuriz said...

ada orang dengki kat syida gamaknye..nasib baik kwn2 lain tak melatah .soal selidik dulu

WZulhilmi said...

eh.. kuang ajo betul bubuh backlink orang lain.. Ni mesti kes sabotaj bagai.. Tak paham betul lah org macam ni.. Haishh..

Harap sabo je lah.. Mungkin ada hikmahnya.. Maybe traffic tinggi?? hahaha.. Jgn risau org tu mesti dpt balasan nya nanti..

Ichako said...

laa ade jugak orang mcm ni eyk. huhu sabar je la.

Ooήey™ said...

lor..sabar la shiyda, orang dengki kot..papepun die bg traffic free kt shiyda..orang msti jnguk blog shiyda kn?hehehe

maCy said...

kuang asam nme die~

echah mashuri said...

ade jugak org cmni...klaka pun ade...
dh mcm xde keje lain lak..huhuh

pu3mas89 said...

laa mmg xpatut tau dieorg ni.. btw kawan pu3 pun kene gak tau.. ee hampeh je.. suke nak aniaya org kan?

Seri Bahasa said...

entah kenapa di alam bloger pon ada orang camtu punya tabiat suka melagakan orang. mcm takde kerja lain dia nie.

tak susah tu nak tahu siapa dia...check no I.P. kat c/box atau s/box simpan no tu..lain kali nak padam visitor cek ip dulu kalau ada yg sama dialah tu yg bertanggung jawab.

NichKhun said...

benda yang saya paling takut.. huhuhu

Shiela Latif said...

salam syida, sorry sis lambat dtg jengok n3 nie...hemmm bila baca post komen dari dik seri baru tau nak ban ip dia hukhuk...

syida jangan risaulah...takder apa yang nak dimaafkan, sis tau bukan syida yang buat...keep blogging...memang naik antu di buatnyer bila berdepan ngan org macam nie...

jangan2 ada orang jeles ngan syida sebab syidaa nie cun sangat. think positive.

Aqeel said...

ehhh ok laa tu kak !!!
takyah nak blogwalk ahaha orang tolong blogwalk kan XD


dia jeles laa tu..biasalah hasad dengki ni memang sebati dengan jiwa manusia HAHAHAHAHA

red One_foren6 said...

sabar jer la...dg 1...

dunspeak♥ said...

uiks..ada jugak yg ati busuk cmnie

Yatre Hayati said...

ada jugak orang macam tu yer....ish ish ish..

HidrogeN said...

fitnah makin berleluasa tanda kiamat nak dekat. fitnah online pun ada,angkara siapalah tu

f_aRa_aINa989 said...

bila ada org x puas hati dgn kita mst jadi camni...haih..

Mohamad Nur Hidayat said...

ada la orang yang simpan perasaan jeles tu...

bisalah manusia xblh tgk org advance sket

Q said...

mungkin ada cemburu dalam hati. atau ada hutanag lama berdarah kembali.
chill la
kalau bukan kita yg buat biarkan saja.

marina anakcikbob said...

owhh..jahat!!
kasi rejam sama diaaa!!!

GnieNaim said...

adoi...ade gak org dengki khianat nk jatuhkan org len ngn cara ni ek...xphm btol...pe la masalah dak tu ye

Sya Isya said...

hadoi!..macam2 perangai...ape hal lah tu, ya? kes naya ni..

|Liyan| said...

adoi..mahaye ni.....mcm mana hati sebusuk itu boleh ada di dunia ni...

Mama JnJ said...

bahaya betul eh..jauh2 kena ngan orang macam ni

jemput ke blog akak ye

cik Nemo said...

takpelah awak..

menyaba je la dengan org2 macam ni..

memang hell kan. tapi itulah liku2 blogger yang kite kena tempuh. hahahah~

ayat tak buley blah.

salam kenal,
cik nemo.

.s.o.f.i.a. said...

lorh..... kes macam nie pun ada....???? tak sangka ek!!! jahat tul.....

atie said...

loor.. org camni pun ader.. ni leh jadi kes fitnah ni.. ish ish.. sape la punye keje tu ekk.. macam2 la..

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)