Saturday, 17 July 2010

DINI'S 4TH GIVEAWAY !



Ok ! ini pula Dini's 4th Giveaway .  caliph  telah meng'tag'kan shiyda dalam contest ni . eheh thanks ye . =_=
contest ni dianjurkan oleh cik dni . sila klik sini untuk keterangan yang lebih lanjut sebab ada syarat-syaratnya ok !


contest ni ada dua kategori :

kategori pertama 
cabutan bertuah

kategori kedua
referral terbanyak

so , siapa yang nak join dialu-alukan sebab hadiah dia memang lumayan !
shiyda kena tag 3 orang .



ok , mereka-mereka yang kena tag ni sila state shiyda as ur referral yup ! =)
kepada mereka yang tak kena tag , tapi nak join , join je and just state shiyda as ur referral too orite ! wink ! =p

4 orang pot-pet !:

echah mashuri said...

hope dpt adiah eh..ihih

shiyda said...

echah : heheh . insyaallah :)
jum la join skali .

mama zharfan said...

me BW here...good luck!!

caliph shuriken said...

gud.. siap pun en3 ni ^^

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)