Friday, 2 July 2010

AWARD DARI MOORFA DAN EYQA !


Award colourfull yang cantik ni dari MOORFA sebab shiyda antara followernya yang terawal mengesan kehadiran blog dia . eheh =_= thank you dear ~ appreciate it !


hoo~ ini pula dari eyqa . nape tak bagi award teddy bear yang betul-betul . saya nak ! aha banyak songeh  !
tenkiu yup ! sungguh kiyut . =_=

sape bestfriends korang yang paling korang sayang ?
aisyah . sayangg dia !

blog mane yang korang suka terjah ?
semua blog shiyda suka terjah . suka bace cerita2 diorang =_=

korang suka warna ape ?
biru . ungu . pink .

antara blogger yang korang follow , mane yang korang rase dia punye blog tu cantik n comel
blog budak nakal . aha
siyez comelll giler .
tak caye meh tengok 
klik sini budak nakal .



4 orang pot-pet !:

The Crow Empire said...

wah.. byk nye tag. heheh (^__^)

Gurlinrainbow said...

the crow : ehehe =p

Nur Su'aidah said...

wahhh tahniah dpt byk award :)

Gurlinrainbow said...

su : tahniah . huhuh . ( kembang jap )

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)