Friday, 2 July 2010

AWARD DARI PA'IN !


comel je award ni . pinky ! heh . thanxs pa'in kiyutt bagi shiyda award ni k . jum serbu blog pa'in ramai-ramai !!=_=

Apa nama blog dan kenapa letak nama tu ?
shiyda aqma blog spot dot com , sebab tu nama saya . =)

Jelaskan kenapa , bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama url blog anda .
shiydaaqma.blogspot.com , dapat idea dari nama saya sebab tak tahu nak letak nama ape lagi . lagipun simple and senang nak ingat kan . hee

Bila blog anda mula beroperasi 
Mac 2010 , time tuh sign up je n tak ade entri pape pun , bulan 6 baru la ade mood nak sibukkan diri ber "blogging" .

Siapa follower pertama anda 
ouh . lupa . jap2 . nak check ! huu ~

Ucapan kepada si pemberi award
pa'in . nanti kawen jangan lupe jemput ai taw  . aha ( tetiba ) =p
stay cute !

Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini .
yang lagi 5 tuh , siapa nak , amik je la eh , jangan malu-malu . segan takpe . eheh =_=

6 orang pot-pet !:

The Crow Empire said...

Betul3. Shiyda aqma mmg sng nak igt. Tak la tersasul sebut name org lain nnti.

wahaha. Gurau2. eheh.. (^__^)

From : The Raven

Gurlinrainbow said...

the crow : ahaha . tsasul sebut name sape la tuh =_=

SheY PuLL said...

best nye dapat award/..:)

Gurlinrainbow said...

sheypull : huu ~ best2 . cam artis lak . wee~

Mijie said...

thanks yer bg awrd kat mijie tp mijie bt award nie..

Gurlinrainbow said...

mijie : eheh . same2 . xpe mijie .

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)