Wednesday, 16 April 2014

KOMISEN PERTAMA DAN KEDUA JOB DI RUMAH

Salam. .

lama tak bersua dgn rakan blogger.  hihi

ok.  kali ni nk update komisen job di rumah je.  yeayy! alhamdulillah setelah lama menunggu, akhirnya komisen pertama job di rumah masuk juga. Dan selang beberapa hari, komisen kedua pulak masuk. Tak sangka. Ingatkan job di rumah ni tipu tapi sebenarnya terbukti bahawa job di rumah ni boleh menjana pendapatan sampingan tau.

ok ini buktinya :

job di rumah,tipu,komisen,forum,

job di rumah,tipu,komisen,forum,

job di rumah,tipu,komisen,forum,duit dari rumah,

mula-mula mcm try and error la jugak nk buat job di rumah ni.  kira macam kalau kena tipu pn mcm redha je.  halalkan je la kan. nk berjaya jgn takut ambil risiko.  kononnyer.  haha

last-last bila dpt email komisen masuk.  wahh terkejut iolls. semangat terus nak kerja keras dgn job di rumah ni. selama ni ala kadar je. ala-ala kadar pn dpt jgak komisen. siapa nak bagi kannnn.

ok nk ckp tu je.

kalau sapa yang rasa-rasa nak join job di rumah ni boleh ke link ini : JOB DI RUMAH


1 orang pot-pet !:

Detective Fiqa said...

wahhh. untunglahh :D

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)