Thursday, 2 May 2013

TRIBAL ZARRA SHAWL & HALFMOON DUAL TONE with TWO LAYER ! GRAB NOW !

Assalamualaikum ,
bersawang habis blog terbiar ni . sorry blog , i'm so so so busy T___T


ok la , pada yang tak tahu lagi , Shidaizy Boutique ada keluarkan NEW COLLECTION yang comel-comel dan of course murah ! nak tahu apa dia ? jom- jom :)

TRIBAL ZARRA SHAWL

shidaizy boutique,tribal,shawl

shidaizy boutique,tribal,shawl

shidaizy boutique,tribal,shawl

shidaizy boutique,tribal,shawl

shidaizy boutique,tribal,shawl

shidaizy boutique,tribal,shawl


tribal,shawl,shidaizy boutique,


TRIBAL ZARRA SHAWL 

Harga : RM 27
Postage : Semenanjung RM7 , Sabah/Sarawak RM9


Pembelian lebih dari 3pcs adalah FREE POSTAGE ! Boleh campur design :) 

Untuk ORDER , sila berikan details NAMA , ALAMAT , NO TELEFON & NO KOD TUDUNG dan hantarkan ke :

Facebook https://www.facebook.com/pages/Shidaizy-Boutique/337898806309683?sk=messages_inbox

Email : shidaizy89@gmail.com





10 orang pot-pet !:

Berita Kaki said...

shiyda comel macam biasa..kalau masih ingat saya, ce teka..hehehhe... saya yg pernah warnai hidup awak .. :P

cweet pinky said...

wah , lame tak nampak hupdate baru , tudung jenis nih , CP baru nampak sorang kawan CP pakai ...


harap sudi jenguk entri nih , ade benda CP nak mintak tlong :D

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/05/warga-tua-dan-aktiviti-kesihatan.html

boni kacak said...

wah.. makin melangkah maju ke hadapan.. tahniah tau awak.. teruskan usaha :)

niedaida said...

cantik lah.nak try..tapi takut xsesuai bntuk muke,akak pakai nampak cantikkk plak :)

shasha yacob said...

tribal memang dah jadi trend, nak cuba pun cantek nih.hihi

Anonymous said...

karen millen sale uk It can be applied and removed like a temporary tattoo, and sticks to skin without adhesives. mulberry outlet uk

obat kanker adrenal said...

wah mbak cantik banget

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

boni kacak said...

mohon update blog.. jangan tinggalkan blog ini.. :)

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)