Monday, 18 February 2013

REZEKI :)



Assalamualaikum ..

Hari ni mood sangat happy sebab rezeki selalu bertambah dari hari ke sehari . Mungkin doa sudah dimakbulkan . Aminn .. :) Ha see ? Buffered Earning yang ke-2 untuk tahun 2013 . POPULAR FEB 2013 ! Terasa popular diri ini . Kehkeh Disebabkan hari ni bermulanya buffered earning ni , kelibat POPULAR FEB 2013 pun masih belum nampak . Apa-apa pun , terima kasih abe nuffnang untuk buffered earning yang tidak putus-putus di blog ni . Lebiuuu :P :P



Wahh berkedutnya tangan ! =.=! BR1M , yess aku dah dapat tadi . Tak tebus lagi voucher ni sebab bank macam ikan sardin . beratur sampai ke luar . tak sanggup aku nak harungi . Takpa , esok2 , lusa2 , boleh tebus kan . Haa acaner ? korang dah dapat tak ? kalau dah dapat , jom shopping kat SHIDAIZY BOUTIQUE . A'ah , promotttttt . heeeee :P



thanks yang join HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE ! ramai sangat yang join :) siapa yang tak join , meh sini join yer : http://shiydaaqma.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html


15 orang pot-pet !:

ku-cit said...

aik student pon dpt Brim gak ker??

Shiyda Aqma said...

@ku-cit zaman student dah lama ditinggalkan .. :)

hafiz hafizol said...

syokla dia... Alhamdulillah rezeki :)

Mohd Ghazali Abdullah said...

tahniah...seronok dpt BE!

Paly said...

bes kan dpt... paly pn dpt td http://www.paly.my/2013/02/erkk-kiss-me.html

Fendy said...

fendy pon dapat gak BR1M...baru amek td..hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

wah. rezeki. alhamdulillah :D

trah zain said...

brim tu dia kasi kt yg umur 21 keatas ja kan? haha.. melepas... :(

xila dot said...

weee...meh blanje kite kepci. kita tak dapat lagi hurmmm

xila dot said...

sebenanye xingat dah komen ke idak...bukak byk tab sgt kan....wahh alhamdulillah rejeki

ELeEa said...

alhamdulillah...=)

shu said...

alaa..sy xdpt lg :(

Mieya Atiera said...

Yeah, dapat BE yang sama lah :)

ice said...

waaahh, untunglaa :)

amirini said...

waah.. syoknya dapat BR1M...
AmiRini mungkin tidak dpt rasa...
sbb kelayakan yg ditetapkan telah terlebih...
Apa2 pun mari kita bersyukur atas rahmat dari ALLAH...

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)