Wednesday, 20 February 2013

KULIT SEGEBU ADIRA DENGAN BEUTSKIN ESSENCE !




Assalamualaikum ..

Hohoiii , kemain lagi . dah macam blogshop dah blog Shiyda Aqma ni . Haha sekali sekala ye dak ?? :P Ok , nak tanya , pernah dengar pasal BEUTSKIN ESSENCE tak ? yang tengah hot selling sekarang ? alaa yang ADIRA dok makan tu sampai la kulit dia boleh gebu macam ni :)

adira,beutskin essence,sne,
bukan muka je . kulit badan pun gebu sekali . best kan :)

berbeza sangat kulit adira dulu dan sekarang kan ? kalau nak tau , bukan adira je amalkan BEUTSKIN ESSENCE ni , Stacy , Isma AF , Saida ( Kakak siti nurhaliza ) , Lisa surihani , Rita Rudaini , dan Heliza Helmi pun dah mula mengamalkan BEUTSKIN ESSENCE ni sebagai suplemen harian . Kalau produk ni tak berkesan , tak mungkin la artis-artis kita ni nak amalkan kan , biasa la artis kan cerewet sikit pasal kecantikan :)


heliza helmi,beutskin,essence,sne,isma af,beutskin essence,sne,

lisa surihani,beutskin essence,


Dan berita terbaru ! Scha al-yahya juga adalah pengguna setia Beutskin Essence ni tau . Dan sekaligus telah dilantik menjadi Duta Beutskin Essence . Wahh bertambah cantik la Scha lepas ni kan :P

scha al yahya,duta,beutskin essence,sne,


Dan .. Dan .. Dan ... shiyda pun pengguna Beutskin Essence ni ! Dah sebulan amalkan . Memang puas hati , berbaloi beli ! Memang nampak banyak perubahan sebab muka nampak fresh berbanding dulu :) Nanti shiyda cerita testimoni sendiri yer ..


sne,beutskin,essence,adira,
* semangat giler amik gambar sebab stok baru sampai semalam >.< haha  *












Tapi kalau siapa-siapa yang berminat dgn Beutskin Essence ni , boleh
pm/inbox shiyda dekat SHIDAIZY BOUTIQUE atau email ke shidaizy@yahoo.com sebab shiyda juga adalah stokis sah dan berdaftar . Dont worry ! Ready stock ! Kalau berminat , order sekarang sebab mulai 1hb MAC 2013 ni , harga akan naik tau . Thanks :)


18 orang pot-pet !:

Syaifuddin Alias said...

kalau saya guna boleh tak nampak macam pelakon korea ? hahaha

Shiyda Aqma said...

@Syaifuddin Alias hahaa, insyaAllah boleh , silap2 tros jd artis korea nnt ! Hehe

diana said...

DIA DALAM BENTUK APA YE??KRIM KE PIL KE??KALAU PIL AKAK MENYUSU BADAN BOLEH GUNA TAK??

Detective Fiqa said...

wahhh dah rpomote dhh barang dia. kite pon nak promote jugakk :D hehehe dtg ler blog kitee :D

Shiyda Aqma said...

@diana dia dlm bntuk kapsul kak. ouhh boleh je kak ,xde masalah ,lagi bagus amalkan sebab dia akan memperbanyakkan susu bdn.kapsul ni utk kesihatan dalaman wanita tau. So. sgt digalakkan.:)

shu said...

fulamak! msti Shiyda makin cun..sy nk try jgk tp dkt2 nk kawen nnt kot..hehe..

Nurul Aini said...

Waah..tapi kak saya tak nak putih..nak licinkan kulit..sebab ada bintik hitam..ada produk tak..hehe.

kopi pasta said...

err ni khusus utk mpuan ker? kalu llaki pakai ada kesan sampingan tak? mana la tau, kot2 lps pkai jadi terlampau cantik la aku..ehhh :P

^^eKaTiKaH^^ said...

ramai dah artis gune produk nie.. hee... tak berminat kite..

xila dot said...

berapa rege yang???

Shiyda Aqma said...

@xila dot RM240 yangg .. tapi belian kali kedua dapat RM200 je :)

Mrs Velentine said...

nak tengok wajah terkini syida..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

anamizu said...

ramai dah yg ckp beutskin ni berkesan..tp nak beli x mampu la plak.. hehe

hana hadi said...

sebenarnya hana teringin la makan kapsul2 cm felinna, coconut oil, beutskin essence dan segala benda tu. tunggu hana keja hana ada duit sendiri. semua hana nak beli,haha

Anonymous said...

Nak tnye sekotak ada berapa kapsul?

atok_rock said...

Nak tnye sekotak brape kapsul ye?

atok_rock said...

Nak tnye sekotak brape kapsul ye?

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)