Monday, 24 December 2012

PELAKON 'TWILIGHT' DITANGKAP MEMILIKI DADAH

pelakon,twilight,ditangkap,memiliki,dadah,bronsor,pelletier,
Bronson Pelletier

Salah seorang pelakon yang membintangi filem Pontianak popular "Twilight", Bronson Pelletier telah ditangkap polis apabila dia didapati memiliki dadah dalam simpanannya.
Dipetik dari Aceshowbiz, aktor itu ditahan apabila dia dikatakan berkelakuan mencurigakan ketika mahu memasuki pesawat di lapangan terbang di West Hollywood, Isnin lalu.
"Polis dapat mengesan Bronson seperti menyembunyikan sesuatu dan dia terus dipanggil untuk membuat pemeriksaan dan terbukti dia berada di bawah pengaruh dadah.
"Bronson terus bertindak kasar dengan melawan beberapa polis yang menahannya itu. Malah dia sempat membuang air kecil di pagar kawasan itu sehingga diketahui pengawal di situ," kata satu sumber.
Kini Bronson berada dalam tahanan sehingga dia dibicarakan pada 17 Januari 2013.

15 orang pot-pet !:

Azlan Strider said...

mesti dia ingt dia pelakon tak payah kena check..hehehe

Regards,
-Strider-

-meeSUPERGIRL- said...

sb tu jgn trpikat dgn hensem . huahuahua . hensem tp gila pun ade . kikiki

PORUMAN said...

mmg org puteh mcm tu... bila pressure je, dorang lbh suke ambil dadah daripada tahan tekanan tu..

boni kacak said...

sebab tu kita jangan agungkan sangat artis luar negara tu.. dorang lebih banyak membawa pengaruh buruk kepada kita semua.. lagi2 budak2 muda :)

diana said...

la..awat perangai tak semegah ??

Syaifuddin Alias said...

haha..padan muka dia

Shiyda Aqma said...

@Azlan Strider tau takpe , huhu

Shiyda Aqma said...

@-meeSUPERGIRL- haha , betol tu mee !

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN a'ah kan , mcm takda cara lain pulak ..

Shiyda Aqma said...

@boni kacak betol ! sokong 100% :)

Shiyda Aqma said...

@diana ntah la kak , shiyda pun tak paham . hihi

Misz Fazie said...

eshh spoil betul, muka dah hensom dah. reject2. hehe

ct kektus said...

tak kenal pulak beliau ni. hohoo

Leeza dayasari [santai leeza] said...

betul. muka dh hensem.

Cik Yaya said...

aiseyh..dsbbkan dadah..jadi cacat ssorng tu walaupon mmiliki rupa pras yg ensem..huhu

-perangai cam.........- =_="

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)