Wednesday, 5 December 2012

MEREPEK MERABAN



Assalamualaikum ..

woww ! bersawangnya blog ! hatchummm !! =_= haihh , nak tulis apa ye ?? takda idea laa . haha saja nak taip-taip hilangkan gian :)

bulan 12 ni memang banyak sangat jemputan kahwin kan , biasa la hujung tahun . dlm bulan ni je , dua org kawan aku tunang , empat org kahwin ! what the fish ?? tak tipu ok , aku pun terkejut , diorang ni plan sesama ke ? sampai hati tak ajak aku join the club ! menyampah . sekali lagi , MENYAMPAHH !.. haha

 terasa diri ni dah tua walaupun ada orang cakap aku macam budak lepasan SPM ! terasa bantut sangat diri ini . huhu disebabkan banyak sangat jemputan kahwin , aku pun rasa tertekan lalu membawa diri mencari ketenangan hip hip horray dengan adik aku ! kitorang pergi perak , tapi tak ada arah tujuan , buat bodo je kat situ . makan-makan , lepas tu balik . bosan kan ?? hahaha orang jiwa kacau memang macam tu .. :P

sekian , sebijik gambar dari kami yang kebosanan ..


bye ! :)


25 orang pot-pet !:

PORUMAN said...

rindu kt awk.. huhuhu...

hnahdy said...

hana malas nak p kenduri kendara.. napa ye.. faktor usia kot.hehe

kura said...

wooo. ok bai. haha

Shiyda Aqma said...

@PORUMAN huhuhihihohohoo ..

Shiyda Aqma said...

@hnahdy same la hana ! sebab tu yg pergi merantau carik ketenangan tu . hahaha :P

Shiyda Aqma said...

@kura ok , next ! haha

boni kacak said...

pergh..pergi perak semata2 makan.hahahaha.terbaik..hehehehe..len kali ajak saya sekali..hahaha

Cik Yaya said...

comelnyer dak 2owg ni...hehe

shu said...

jgn risau..ntah2 Shiyda naik pelamin dlu dr Shu :)

Shiyda Aqma said...

@boni kacak haha , saja tukar angin :P orait2 :D

Shiyda Aqma said...

@Cik Yaya hehe , cik yaya pn cumil :P

Shiyda Aqma said...

@shu mintak2 masin la mulut shu ! haha amin .. :) :)

ELeEa said...

Doa byk2 moga dtemukan separuh lg hati...heheh

sa mic said...

hui hiuiiii ! Lu bila lagi? Ekekekeke . Tak sabar nak tengok dia bersanding. Hahah XD

Misz Fazie said...

comelyaa dia. hihi :D

Syaifuddin Alias said...

apa laa...len kali bawak saya ..kah3

puteri kasih said...

musim cuti sekolah memang musim kenduri kan.
Gi perak tak ajak puteri pun :P hehe

Mrs Velentine said...

rindu kat shiyda..lama tak dtg blog akak

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

cweet pinky said...

so, tenang ke nih ?? hehehe ~

mr. kopi pasta said...

err tu muka tersenyum smpai ke telinga petanda perut boroi kekenyangan ker??

kaishin said...

asal kenduri mesti cuti kan ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ok.. ada raut kebosanan di situ. hehehehe

Mat Jo said...

time nie la bes, dapat makan nasi minyak, jarang2 dapat peluang, ahaks

sha (chirp chirp) said...

ecece. takkan pegi mkn je kot :P

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)