Saturday, 1 December 2012

1st GIVEAWAY BY CHIRP-CHIRP !


Assalamualaikum ..

yeayy ! join GA lagi ! haha ok , comel giler makhluk tiga ekor di atas kan ? rasa nak kunyah-kunyah ! :P

sebagai tanda support kepada my cousins yg kreatif ni , so aku pun join 1st GA beliau , tahniah ! jadi jugak buat GA ye ? daebakk ! * claps-claps* hehe 

PILIHAN : suka yang frefroggie kaler hijau tu ! sebab senyuman dia paling lebar , siap blushing-blushing gitu ! haha ^^

ok , macam biasa mangsa tag : DIA dan DIA  

tarikh tutup undefined lagi , so cepat-cepat klik banner kat atas ni untuk join yer ! thank youuu ~


22 orang pot-pet !:

Fendy said...

good luck...ada harapan ni...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best...... saya dh tersenarai dlm rajin komen. tp bawah sekali.

Syaifuddin Alias said...

good luck awak :D
apa2 pun awak tetap dalam hati saya..kah3

miz ruha said...

gud luck... ^_^

cweet pinky said...

gud luck la yerr , hehehe , CP dah tak tertanggung lagik dah jemputan2nih :P

PORUMAN said...

rajin la awk ni join GA..

tirahzairi said...

all da best jgk :)

Liyaa Mf said...

3 makhluk tu hadiahnya ke? Wahhhh! Comel2. Harap2 Shiyda dapat la yee. If tak menang pun, alaaa mintak gak je hadiah. Cousin kannn :P

sha (chirp chirp) said...

all the best ayong! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D insyaALLAH pemenang akn diumumkan 12/12/2012 ni. check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^

sa mic said...

selamat berGA syida . Hehehe , good luck :B

Azwar Syuhada said...

Good luck !! ^_^

Mat Jo said...

suka bebenor tuan blog men GA, apa apa pun, gud luck

puteri kasih said...

good luck shiyda :)

boni kacak said...

good luck tau awak..hehehe :)

Azwar Syuhada said...

Good Luck Shiyda !!! >_<

mieyza liyana said...

tengs for the tag , insyaallah i'll join .

Shasha Yacob said...

ada masa I join.

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

sangat comel...
good luck... ^^

Mrs Velentine said...

good luck

Cik Yaya said...

yaya pon ingt nti nk join..hehe
gud luck shiyda ^_^

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

emma michiyo said...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)


http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)