Tuesday, 25 December 2012

Bigbang,Girls Generation,PSY di GOLDEN DISK AWARD Malaysia



Khabar gembira buat peminat K-POP . Pada 15-16 Januari 2013 ini , artis-artis popular dari Korea Selatan akan turun ke Malaysia untuk memeriahkan Golden Disk Awards yang bertempat di Sepang International Circuit . Anugerah ini sangat berprestij dan Malaysia adalah Negara yang terpilih menjadi tuan rumah selepas Korea dan Jepun .

Antara artis-artis yang akan hadir :


Artis-artis yang tercalon :


Tiket boleh tahan juga la mahalnya . tiket boleh didapati di : http://www.ticketpro.com.my


Korang boleh undi artis kesayangan korang di sini : Golden Disk Award
Info lanjut di facebook : https://www.facebook.com/GDA2013
Bigbang , G-DRAGON ! Good Luck ! Eh ? haha :P


12 orang pot-pet !:

Misz Fazie said...

bagusnya Malaysia jd tuan rumah utk majlis anugerah besar ni. jgn jd benda yg tak elok nt dah lah kan?

afifudinsohaini said...

girl generation...peh..
jom join segmen ni..takde syarat pape..cuma letak url entry je..entry pape pun aku terima asal tak lucah,racism etc..thanks
jom join segmen ni bro..

http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

shedameor said...

Tak minat kpop. huhu

SM said...

Haha tak serik serik lagi k-pop comel ni nak datang malaysia , haritu ada sesetengah pihak boo kepada diorang. Kihkih ,kalau rajin nanti wa godek godek tengok, hehe

diana said...

jangan ada yang main baling2 dah lepas ni..hehehe

tirahzairi said...

wahhhh...gempaq nie...

boni kacak said...

jom kita pergi jom..hehehehe

Cik Yaya said...

wahh tiketnye..boleh hbis duit gji cmni..haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Woww.... Emmmm...
Elok2 lah, jgn ada bnda yg x elok sudah!

cweet pinky said...

jangan jadik kontroversi dah lar ,

miz ruha said...

wah!! ramai artis k-pop yang akan datang...

Syaifuddin Alias said...

bigbang ..yeahhh

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)