Saturday, 21 August 2010

FLO ELLEN 1st GIVEAWAY !



Salam ramadhan . hye hye hye ! wahh pearl ! cantiknya ! siape punya ni ? berkilau-kilau gitu . heheh Sebenarnya Incik Afiq dan Cik Miss telah menge'tag shiyda untuk join giveaway ni . thanks eh pakcik , makcik ! hee ~  manakala giveaway ni pulak dianjurkan oleh kak ellen bersempena dengan sebulan blog dia beroperasi . wah wah baru sebulan blogging , follower da 500 ! hebat hebat ! =_=

ok . macam biasa , kalau ada giveaway , mesti ada syarat-syaratnya kan . so , korang boleh rujuk KAT SINI untuk terjah syarat-syaratnya k .

shiyda kena teka umur anak kak ellen ni ( bryan ) urm . . brape eh ?

gambar 1 : 2 tahun
gambar 2 : 7 bulan
gambar 3 : 5 tahun
gambar 4 : 4 tahun

err . ok tak kak ? huu ~

bryan ni comel sangat-sangat . pandai je posing kat kamera macam mummy ellen dia . nak ngorat boleyyy ? kehkeh  =_=

kalau nak tau lebih banyak lagi pasal giveaway ni , korang boleh klik kat blog ellen .

shiyda nak tag :


okies ! selamat mencuba ! 

13 orang pot-pet !:

FloEllen said...

hai hai hai...ellen in da hse...heheheh

Dik...thanks yer..adik ni ramai peminat plak sampai 2 org meng'tag..hahaha...hrp2 ada rezeki tak menang hadiah utama pn hadiah lucky draw pn jadi la kan...hehheee

Afiq said...

hehehe akhirnyaa!! :P thnkx shiyda :)

shiyda said...

kak ellen : haha . bkn pminat, adk bradik tu . kehkeh xpe, xmnang pn xpe , sje suke2 join . ngeheh =p

shiyda said...

afiq : aha . same2 fiq . =_=

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wah3 shiyda tq sudi join sesame akk lalala smoga berjaya =)

sop said...

good luck :)

we trust in arshavin said...

dapat mutiara ke hadiahnya makcik?

shiyda said...

miss : haha . gud luck gak sis ! =_=

shiyda said...

sop : thanks bro ! hee ~

shiyda said...

we trust : mkckik ? kehkeh ha'a la , mutiara , meh ler join sekaki =p

Azman Md Safiee said...

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

we trust in arshavin said...

x pakai mutiara.klu dpt bg makcik je la..nak?:)

shiyda said...

pakcik : mst la nak ! haha

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)