Thursday, 15 July 2010

BILA PATUNG SEAKAN-AKAN MANUSIA !

Respek la kat diorang ni sebab sanggup cipta patung yang besar-besar camni . Tapi takde apa yang mustahil , negara-negara barat sememangnya terkenal dengan pemikiran diorang yang kreatif tahap dewa kan . So , tak payah nak membebel lagi , jom layan je gambar-gambar ni ok ! =_=


 uh ! xmo la amik gmbr ai , ai maluuuu la youuu . nak majok la cmni . aha . =p






24 orang pot-pet !:

Peminat Katie Holmes said...

nice pic. thumbs up.

-telordibasuh- said...

besarnye...pelik2 lak tu hee

caliph shuriken said...

kan bgus klau diorg buat patung anime cmni ^^

Un Phat Lee said...

fascinated with those pics. B)

kay-N said...

wooooo..bsr nye patung~~ dabak2..scary ah kalo de kat umah patung2 ni..haha

Hamzah Ian said...

betol ke gambar ni?? pergh.. kalo betol patung tu mcm real jer..
btw nice blog

De'din said...

mcm mna lah diorang boleh terfikir nak buat semua tu..

Cylia Chel said...

rasa geli semacam je bila tgk gbr sebesar tu...nasib baik gbr je..kalau real ...

shiyda said...

pminat katie : tq ye :)


telor : ehe . taw xpe kan .


caliph : aha . btol2 . bru best kan ! =p

Helmy said...

Wow, tu orang pengin bersaing sama ciptaan Tuhan kah? Sungguh terlalu...!!!!

Sophia Rani said...

uishhh.. serius sgt unik... like it.. ^^

Mijie said...

besarnye patung..tp ukiran cam manusia betul kan..unik2..;)

The Crow Empire said...

Pergh.. mcm real je patung2 tu. lagi best klau dorang buat patung pemain bola sepak. wow wow!

From : The Crow

Umie Nadhirah said...

seramm..cam antu ;O

NAJ HEBAT said...

walaweyH!!


mmg la kretif.. but..
creepy la...
scary..

mne tau, mlm2 dia hidop ke kan?

eeeeeeeeee

dah la besar mcm giant!

MUhamad Yunuz said...

wow....jln2 cari mkn...peace..jmpt meh blog eden..assalamualaikum!!

mahira oya said...

scary deh..

sujairi said...

muka patung tu macam penjahat lrd of the ring..wahaha..
apa pun aku memang suspect ngan bebudak barat.. buat sesuatu bukan kerana nama atau harta..tetapi kerana minat dan bakat yang ada...

sujairi said...

muka patung tu macam penjahat lrd of the ring..wahaha..
apa pun aku memang suspect ngan bebudak barat.. buat sesuatu bukan kerana nama atau harta..tetapi kerana minat dan bakat yang ada...

xazryx said...

besar gile patung nih .

Abu Luqman said...

jalan jalan malam..jangan di melepas dah

sebelas said...

wakakakaka..bapak kreatif gilak...


:D



http://nomborsebelas.blogspot.com/

linda musee said...

alamak, takot lak tengok bila besar besar macam tu. uhuuu :B

cweet pinky said...

tak salah CP kite takleyh bwt patung atau melukis yang mnyerupai makhluk :P

wallahualam

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)