Friday, 27 March 2015

AZANIS SCAR SERUM MURAH,CEPAT,BERKESAN HILANGKAN PARUT


Cara Cepat Hilangkan Parut


Makin hari makin famous fenomena Azanis scar Serum ni . Apa tidaknya, serum yang mampu menghilangkan dan memudarkan parut dengan cepat . eh ? Siapa tak suka kan ? Dulu shiyda pernah post pasal entri Azanis juga,


Tak sangka dari sehari ke sehari makin ramai yang berminat dan bertanya mengenai serum ajaib ni . Jadi dengan itu , shiyda terangkan semula .


Azanis scar serum direka khas bagi membantu lelaki dan wanita menghilangkan parut terutamanya parut jerawat.Ianya dicipta untuk bantu anda;



* Menghilangkan kesan parut baru dan lama
* Menghilangkan kesan regangan kulit disebabkan hamil/strechmark
* Menghilangkan tona kulit tidak sekata
* Mengurangkan kedutan dan garis penuaan
* Memberikan kelembapan pada kulit 
* Parut chickenpox/ demam campak/kudis
* Parut jerawat/ jerawat berlubang/parut hitam
* Parut timbul/kekal
* Parut akibat dari bekas jahitan/pembedahan



Dan ada yang tanya , boleh tak kanak-kanak pakai serum ni ?
Ya of course boleh tapi kanak kanak yg berumur 2 tahun ke atas sahaja.


Ada juga yang tanya, boleh tak pakai serum ni dengan produk lain ?
Seeloknya kalau pakai serum ni di muka, jangan pakai bersama dengan produk lain ya macam krim malam or siang tu . Tunggu sampai parut tu dah hilang barulah boleh nk pakai krim siang dan malam . Ala takkan tak boleh stop dulu pakai krim ? Sabar ya . Nak cantik kena sabar :)


Berapa lama tahan satu botol ?
Okay soalan paling best ! Sebab satu botol tersangatlah jimat .walaupun 15ml sahaja, tapi boleh tahan dalam 1-2 bulan . Sebab sapu serum ni pun tak perlu banyak . Sikit je pun dah memadai .


Berapa lama kesan bila pakai Azanis ni ?
Haa yang ni bergantung pada parut . Kalau parut baru memang cepat nampak kesan . Ada customer baru pakai 4 hari dah nampak perubahan . Kalau parut lama mungkin ambil masa paling awal dalam 3 minggu dah boleh nampak perubahan . Yela takkan pakai sekali parut dah hilang ? Bagi la masa sikit serum tu nak bekerja .


Macam mana cara nak pakai Azanis scar Serum ni ya ?
Sangat senang ! Titiskan Azanis serum dalam kuantiti yang sedikit dan sapu serum di kawasan berparut dengan pergerakan membulat . Jangan sapu di tempat luka ya. Hanya pada parut . Yang paling penting sila lah rajin sapu serum ni setiap hari kalau nak cepat hilang dan berkesan dan mujarab . Sapu dua kali sehari . Tiga kali sehari pun boleh . Kalau malas nak sapu macam mana nak berkesan kan .


Azanis Scar Serum ada sijil KKM ke ?
Yes ! Memang ada . Ini buktinya ya . Jadi jangan ragu ragu dengan produk ini . Diyakini halal dan diluluskan oleh KKM . 
NO KKM : NOT150301588K


 Cara Cepat Hilangkan Parut



Ada testimoni or feedback Azanis scar serum tak ?
Ya ada , sila scroll gambar-gambar di bawah .



Cara Cepat Hilangkan Parut 

 Cara Cepat Hilangkan Parut


Cara Cepat Hilangkan Parut

Cara Cepat Hilangkan Parut


 Cara Cepat Hilangkan Parut

 Cara Cepat Hilangkan Parut
 Cara Cepat Hilangkan Parut

 Cara Cepat Hilangkan Parut

 Cara Cepat Hilangkan Parut

 Cara Cepat Hilangkan Parut
 Cara Cepat Hilangkan Parut


 Cara Cepat Hilangkan Parut


 Cara Cepat Hilangkan Parut


Dan last sekali ,

Macam mana nak beli Azanis Scar Serum ? Kat mana nak beli Azanis scar Serum ?

Okay , untuk pengetahuan semua Harga Normal Azanis Scar Serum adalah RM60 tidak termasuk pos .

Tapiii sekarang ni ada HARGA PROMOSI MURAH kaw-kaw punya . Taknak ke ? Rugi tak grab sekarang . Mana tau lepas GST ni harga dah naik .


Untuk yang berminat dapatkan harga promosi murah RM100 untuk 2 botol exc postage boleh
SMS/WHATSAPP/ " ke +60143039189.

* promosi terhad untuk 50 orang terawal
* Dapatkan Azanis Scar Serum dengan wakil jualan kami yang sah . 





1 orang pot-pet !:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)