Monday, 20 March 2017

Daisy Miracle Serum Berkesan Cara Cepat Hilangkan Parut Jerawat







makin ramai yang berminat dan bertanya mengena kanak kanak untuk menghilangkan parut terutamanya parut jerawat.Ianya dicipta untuk bantu anda;



* Menghilangkan kesan parut baru dan lama
* Menghilangkan kesan regangan kulit disebabkan hamil/strechmark
* Menghilangkan tona kulit tidak sekata
* Mengurangkan kedutan dan garis penuaan
* Memberikan kelembapan pada kulit 
* Parut chickenpox/ demam campak/kudis
* Parut jerawat/ jerawat berlubang/parut hitam
* Parut timbul/kekal
* Parut akibat dari bekas jahitan/pembedahan

✅Strechmark
✅Parut jahitan/Eksiden/Luka
✅Jerawat
✅Jeragat
✅Base Makeup ( mix dengan foundation )
✅Ekzema 
✅Mencerahkan kulit yang kusam
✅Bintik hitam dan putih
✅Hilangkan lebam bawah mata
✅Bibir kering dan menggelupas
✅Menegangkan aset wanita ( punggung & payudara )
✅Sesuai untuk wanita,lelaki,kanak kanak & preggy mommy


Dan ada yang tanya , boleh tak kanak-kanak pakai serum ni ?
Ya of course boleh tapi kanak kanak yg berumur 2 tahun 
ke atas sahaja.


Ada juga yang tanya, boleh tak
 pakai serum ni dengan produk lain ?
Ya boleh! 
Tak ada masalah, Keistimewaan serum ni adalah serum ni sangat cepat menyerap dalam kulit sepantas 1 minit sahaja.Langsung tidak berminyak. Serum ni juga sesuai dijadikan sebagai Base makeup sebelum memakai foundation untuk kesan kulit yg flawless,glowing dan mekap akan tahan lama.


Berapa lama tahan satu botol ?
Okay soalan paling best ! Sebab satu botol tersangatlah jimat .walaupun 15ml sahaja, tapi boleh tahan dalam 1bulan . Sebab sapu serum ni pun tak perlu banyak . Sikit je pun dah memadai .


Berapa lama kesan bila pakai Daisy Miracle Serum ni ?
Haa yang ni bergantung pada parut . Kalau parut baru memang cepat nampak kesan . Ada customer baru pakai 4 hari dah nampak perubahan . Kalau untuk jerawat yg baru nk naik tu,sehari je jerawat dah kecut!Kalau parut lama mungkin ambil masa paling awal dalam 2 minggu dah boleh nampak perubahan . Yela takkan pakai sekali parut dah hilang ? Bagi la masa sikit serum tu nak bekerja .


Macam mana cara nak pakai Daisy Miracle Serum ni ya ?
Sangat senang ! Titiskan serum dalam kuantiti yang sedikit dan sapu serum di kawasan berparut atau kulit yang bermasalah 2-3 kali sehari.Yang paling penting sila lah rajin sapu serum ni setiap hari kalau nak cepat hilang dan berkesan dan mujarab . Sapu dua kali sehari . Tiga kali sehari pun boleh . Kalau malas nak sapu macam mana nak berkesan kan .


Daisy Miracle Serum ada sijil KKM ke ?
Yes ! Memang ada . Jadi jangan ragu ragu dengan produk ini . Diyakini halal dan diluluskan oleh KKM . 
NO KKM : NOT161200510K



Ada testimoni or feedback Daisy Miracleserum tak ?
Ya ada , sila scroll gambar-gambar di bawah .






Dan last sekali ,

Macam mana nak beli Daisy Miracle Serum ? Kat mana nak beli Daisy Miracle Serum ?

Okay , untuk pengetahuan semua Harga Normal Daisy Miracle Serum adalah RM60 tidak termasuk pos .


Tapiii sekarang ni ada HARGA PROMOSI MURAH kaw-kaw punya . Taknak ke ? Rugi tak grab sekarang . Mana tau lepas ni harga dah naik .




PROMOSI : RM45 + FREE GIFT 
WHATSAPP : +60169098499

Postage : RM7 Sem/RM11 Ss

**Kuota stok promosi hanya tinggal 32 botol sahaja!










1 orang pot-pet !:

Bunga Matahari said...

Maaf ganggu anda, saya hanya nak membantu. Sape nak kulit wajah cantik, di samping tu tubuh badan sihat, klik sini http://bungablingbling.blogspot.my/2015/10/rahsia-kulit-wajah-cantik-di-samping.html :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)