Sunday, 10 August 2014

KOMISEN KE-TIGA DAN KEEMPAT JOB DI RUMAH



Salam ..

Alhamdulillah . makin murah rezeki bila selalu dapat komisen dari job di rumah . Ramai yang pm shida macam mana nak dapat komisen ni . Maaf shida tak sempat nak reply , busy sangat . hurmmm ok Senang je . Rasanya semua yang masuk blog shida adalah blogger kan . ada blog sendiri . So bila dah register , awak promote sahaja link affiliate di blog awak . Nanti bila ada sesiapa klik link awak dan register , automatik komisen akan masuk . yang penting rajin promote ya ! ;)

Di bawah ni adalah screenshot bukti pembayaran komisen yang shida dapat melalui email . Komisen ini akan masuk terus dalam akaun bank korang . Best kan . 






So sesiapa yang sedang mencari duit sampingan tu boleh la join dan register di sini :



4 orang pot-pet !:

Hafiz Hafizol said...

pernah usha jugak website jobdirumah ini.. tp tak register lagi. akan register juga one day. inshaallah hehe..

lama shida tak update blog kan

Shiyda Aqma said...

+hafiz hafizol : try register . best dapat duit sampingan ni . hihi

yela hafiz , kite busyy . huu T_T

musiq aku said...

salam..kenapa failed bila klick job dirumah 13ogos 2014

baik awie said...

ok x bisnes part time ni?

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)