Thursday, 28 August 2014

25 + AL FATIHAH AYAH + MISS U




Tak de orang melihat air mata kita Tapi Allah tahu setiap titisan yang jatuh ke bumi


Assalamualaikum


Rasanya dah lama tak update pasal personal dlm blog ni . asyik update baju je kan . bosan ler pulak . Huhuh 

Masuk ni dah 4 tahun shida aktif berblog . Dulu aktif tp sekarang macam suam-suam kuku . Bila teringat je dok update , kalau tak .. haremmm :P

Bila dah masuk umur 25 ni , tiba-tiba rasa macam banyak benda nk kena pikir , nak kena buat . kerja , family , dan urusan cintan-cintun . hoho umur 25 ni la baru nak sibuk-sibuk kumpul duit nak buat itu ini . Kenapa la takde kesedaran nk pkir bnda ni semua time umur sweet 20 kan . Dah tua baru terhegeh . lolz

Tapi di kala umur 25 ni la banyak dugaan yang maha hebat berlaku . Ayah shida jatuh sakit awal tahun dan akhirnya telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada 23.6.2014 . Seminggu sebelum kita berpuasa . Allah.. masa tu diri ni rasa dah lemah longlai bila insan yang paling kta sayang pergi untuk selama-lamanya . Sumpah rindu . Rindu masakan ayah , gelak tawa ayah , jenjalan dengan ayah . everything about him ! Hurmm :'( 

Allah lg sayangkan ayah . Terima kasih Allah untuk pinjaman sementara ni . Semoga roh ayah ditempatkan di kalangan orang yang beriman . Al-fatihah ..




1 orang pot-pet !:

Detective Fiqa said...

Allah.. jangan sedih sedih. ada hikmahnya :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)