Thursday, 29 May 2014

JUBAH DRESS RAYA 2014 PART 1


Salam , Nak dekat raya ni makin banyak dress dan jubah yang akan diupdate di Shidaizy Boutique . Yang pasti semuanya murah-murah dan FREE POSTAGE termasuk sabah/sarawak . Sesuai untuk muslimah bertudung kerana dress dan jubah yang menutup aurat . Yang tidak bertudung pun boleh juga menggayakannya . Warna yang sangat sweet , membuatkan si pemakai tampak ceria kan . wahh ! apa lagi , jangan lupa LIKE shidaizy boutique untuk lebih banyak pilihan koleksi dress muslimah , jubah , skirt labuh dan macam-macam lagi . Stay tuned !


Code : M0090

Chiffon Dress with Beaded Strips & Lining
(1pc long dress)

Retail Price : RM85.00 FREE POSTAGE

Material : Chiffon (smooth, soft & Full Body Lining) , Zip & Straps at the back
Size : Free Size
(Suggested - S to M/L size)
Measurements (Width Only/Kelebaran sahaja) :
Shoulder : 18 inch
Bust : 20 inch
Waist : 16 inch
Hips : 21~24inch
Sleeve Length : 24inch
Length (shoulder to floor) : 58inch
Tags: Chiffon, Lining, Long Dress,

How to order :
1 . SMS/WHATSAPP/WECHAT 0169098499
2. EMAIL : shidaizy89@gmail.com
3. INSTAGRAM : @shidaizy_boutique
4. PM di FANPAGE FACEBOOK : SHIDAIZY BOUTIQUE 

Banyak lagi dress dan jubah yang murah hanya di :


4 orang pot-pet !:

Misz-ella Ismail said...

Cantik warna-warna dia.

zahrenn na said...

wah...cantik2 semuanye..huhuhu...lama tak berkunjung ke blog kak syidaaqma..hihi

Detective Fiqa said...

lawa dress

Anonymous said...

warna dress tu manarik

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)