Tuesday, 14 January 2014

THEPOPLOOK.COM | MALAYSIA ONLINE SHOPPING


Mesti ramai yang dah kenal dan familiar dengan laman web malaysia online shopping : thepoplook.com ! Arghh setiap kali masuk website ni , mesti terpikat dengan fesyen-fesyen dress/peplum/blouse yang cantik dan semestinya menutup aurat . Sesuai sekali dengan wanita-wanita dan cik adik manis yang berhijab . 

Apa yang shiyda suka dengan thepoplook.com ini ialah kombinasi warna-warna yang lembut,pastel dan warna ceria . Semuanya kena dengan taste shiyda . Sesuai digayakan dimana saja . Sangat selesa .






OMG ! cantiknya , cutenya , lawanyaaa .. Fesyen-fesyen di thepoplook.com kebanyakannya adalah berkonsepkan muslimah . Tudung dan shawl pun ada dijual tau . Yang pasti semuanya cantik-cantik jugak . Selain tu , thepoplook.com juga ada menjual beg , aksesori , tali pinggang , kasut , seluar , skirt dan banyak lagi . Nak cakap banyak-banyak kat sini pun tak guna . Apa kata korang layari : thepoplook.com untuk maklumat lanjut . Mana tahu , thepoplook.com merupakan tempat yang sesuai untuk shopping baju raya nanti . Lol , raya lambat lagi . Takpe , bersedia dari awal . Kan senang . 



Untuk sebarang pertanyaan/maklumat lanjut boleh hubungi :




2 orang pot-pet !:

Nur Madihah said...

wah, semuanya lawa!

Shiyda Aqma said...

nur madihah : Hihi . rasa macam nak beli semua !

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)