Thursday, 9 January 2014

KERJA SAMBILAN DI RUMAH SEBAGAI KERJAYA TETAP





Sekarang ni , walaupun gaji RM2000 sebulan masih tidak cukup untuk menampung keperluan harian terutamanya bagi yang sudah berkeluarga , mempunyai anak-anak yang masih bersekolah . Makanan di kantin sekolah pun sekarang dah naik harga . Ibu bapa pula pening memikirkan masalah kewangan yang tak sudah-sudah .

Kalau si isteri tidak bekerja atau menjadi surirumah , si suami terpaksa mencari rezeki lebih untuk menampung keperluan harian . Hal ini memaksa si isteri untuk mencari kerja sambilan di rumah demi membantu suami mengukuhkan ekonomi keluarga .


Tetapi sekarang semuanya ada di hujung jari . Dengan adanya talian internet , semuanya akan berubah . Kalau kita tengok dengan lambakan online shop yang ada di facebook atau instagram , kebanyakan pemliknya adalah dari kalangan isteri dan para ibu . Sambil-sambil berniaga online , boleh jaga anak , masak , kemas rumah .

Shiyda sendiri pun ada memiliki perniagaan online demi mencari pendapatan sampingan . Seronok bila ada kerjaya dari rumah ni . setiap hari ada duit masuk , walaupun sedikit lama-lama jadi bukit . hohoho lagi kita rajin , lagi banyak hasilnya ! Masa pun fleksibel sebab kita lah bos , kita lah kuli . takda sapa nak marah .

Mana tahu , ada rezeki boleh jadikan kerja sambilan ini sebagai kerjaya tetap di rumah . Tak payah gaduh-gaduh nak bangun awal pergi ofis dah .



Sesiapa yang rasa nak tahu macam mana nak buat duit , kerja sambilan dari rumah untuk menambah pendapatan boleh rujuk di sini PANDUAN BUAT DUIT / KERJAYA DARI RUMAH

PANDUAN BUAT DUIT / KERJAYA DARI RUMAH ini akan guide anda sehingga berjaya menghasilkan duit hanya dari rumah .

* Insyaallah ada rezeki , boleh buka perniagaan sendiri pula ! :)


Menarik :




3 orang pot-pet !:

Money-earn-typist said...

http://gopaidweekly.com/?ref=174092
try it and it does good. nothing to lose

Anonymous said...

Salam. Ini ada satu website utk sesiapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

Anonymous said...

Earn money in a simple& smart way!
Trusted by leading earners& professionals! Just click at
http://fixmonthlypaid.com/?id=7978

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)