Wednesday, 8 January 2014

CONTOH TRACKING NUMBER SKYNET



Ok , entri ni pendek sangat . Ada yang bertanya , macam mana contoh tracking number skynet ? yela , selalunya ramai yang menggunakan perkhdmatan pos laju berbanding skynet kan .


Berdasarkan apa yang shiyda dapat dari laman web skynet :


Tracking nombor Airway Bill digunakan oleh SkyNet WWE untuk mengkategorikan dan mengesan pakej dan penghantaran fret ketika perjalanannya sistem SkyNet WWE ke destinasi mereka. SkyNet WWE secara automatik menugaskan beberapa pengesanan penghantaran anda untuk tempahan yang dibuat dalam talian atau nombor Penjejakan dapat diperolehi daripada Airway Bill diisi secara manual.


Nombor Penjejakan/Tracking number SkyNet WWE muncul dalam format berikut (12 digit)
020002349561 iaitu 0 diikuti dengan awalan 200 diikuti dengan 8 digit.




Nampak tak dalam gambar kat atas tu , ada nombor berwarna hitam tu : 020000379035 . Haa yang tu lah tracking number utk skynet . Harap jelas yer .

Kalau ada masalah boleh rujuk di laman web skynet : LAMAN WEB SKYNET

Thank you :)


1 orang pot-pet !:

Mrs Yatie said...

thanks for info dear :)

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)