Sunday, 8 August 2010

UCAPAN MAAF DAN MASA MELANGSAIKAN HUTANG !



Salam korang ! eheh excited ! waah rindunya kat korang !!  firstly , shiyda nk minta maaf banyak-banyak kat semua sebab hampir seminggu shiyda tak online sebab my lappy ade prob , so tadi baru amik kat kedai . lepas tu bz lagi , dengan kenduri kawin la , tunang la . orang lain yang sibuk kawin , shiyda lak yang bz kan
dengan kamera2 bagai . biasa la , wedding planner . aha tipu tipu !! so , thanks juga sebab sudi mencampakkan trafik ke sini mase shiyda takde , walaupun sangat sadis melihat trafik nuffnang blog ni  minggu lepas . . uhu . .kejap lagi shiyda nak balas jejak yang korang tinggalkan kat shoutbox and nak lepaskan gian berblogging , ahah =_= tapi sebelum tu shiyda nak langsaikan hutang-hutang award yang tak sempat nak publish minggu-minggu sebelumnya . shiyda list all je la k !  =_=

dari : Missxy

dari : RON


dari : Syaza

dari : Nor Gadis

dari : Fid

dari : Ooney dan Madey

thanks banyak-banyak kat semua ! very appreciate it k ! siapa-siapa yang nak award ni , silakan ambil ye . hee ~

14 orang pot-pet !:

Afiq said...

h0h0 padanla jarang nmpak 'Shiyda' kat dlm chatbox2 seantero maya nih ehehehe so lpas ni lehla bw laju2 ngee :)

shiyda said...

afiq : waah . seantero maya ye ? eheh tu la . ley bw laju2 kt blog afiq nek beskal . =p

Afiq said...

haha beskal pn beskal la..x ingat nk gtaw,sepnjng shiyda xde sebelum ni,afiq da trade in beskal tu ngn motor plak ;p

shiyda said...

afiq : ahaha . waa . da trade in ! nek moto merempit ngan afiq ah bln pose neh . ngeee ^^

- F i D - said...

amboi..seminggu tak online byk tuh haa award nye..bayangkan kalo sebulan..blog org femes mmg gini ye? :p

tehr said...

dalam tak online pun banyak gak dapat award
tahniah2

shiyda said...

fid : eheh . femes la sgt fid oi . =p

shiyda said...

tehr : thanks . huhu =_=

AJ said...

ehem2..

Hariz said...

banyaknya award kamu :)
nak 1 :P

Cik Bucken said...

tringat ade award yg x dibuat entry lgik..wuwuwu..

shiyda said...

aj : ehemmm . uhuk2 . =p

shiyda said...

hariz : nk ? amik la . sume pn ley . =p

shiyda said...

cik bucken : eheh . cpatkn siapkan assignment award ! lalala =p

Post a Comment

thanks for the comment . Appreciate it :)